komandoluğun eğitimleri zordur evet. ancak gerçek askerliktir. ayrıca usta olduktan sonra komutanlarla arkadaş olursun. tamamen komando olana kadar eğitim zorlukları var ondan sonra zaten rütbeliside eri de arkadaş olur usta birliğinde.
Printable View
komandoluğun eğitimleri zordur evet. ancak gerçek askerliktir. ayrıca usta olduktan sonra komutanlarla arkadaş olursun. tamamen komando olana kadar eğitim zorlukları var ondan sonra zaten rütbeliside eri de arkadaş olur usta birliğinde.
bi daa izledimde senin yapmak istediğin yorumu
''karı gibi zırladınız lan ibneler'' diyor
şimdi ben aralıkta KISA dönem askere gidicem ya o karı gibi zırlayan ibnelerden oluyorum dimi sana göre?
bide edep ve terbiye dersi veriyorsun arkadaşım:heyoo:
Dostum bir video paylaştım doğrudur.
Komando olmak isteyen arkadaşı da takdir ediyorum. Katılan olur olmaz herkesin görüşü kendinedir.
Saygılı olmak gerekir.
Bana de ki arkadaşım sen ne demek istiyosun burda hakaret ediyosun vs yanlış düşünüyosun.
Özrümü dilemesini bilirim. Yanlış anlaşılır veya anlaşılmaz ayrı konudur.
Amacım burda millete giydirmek değil. Adamlar bir film çekmiş. Benim hoşuma giden bir sahnedir. Paylaştım.
Hoşuna gider veya gitmez ayrı konudur ama bu demek değildir. Sülale mülale küfür falan. Bunlar hoş şeyler değil.
Oldu olacak bende burda kalaylıyım ağzıma geldiği gibi iyice ipin ucu kaçsın. Kimse çocuk değil biraz dikkatli konuşalım.
Herkesin görüşüne saygım vardır. Üslubumunda düzgün olduğunu düşünüyorum.
İyi forumlar.
Bak arkadaşım. Sen öyle anlarsın ben farklı anlarım bir başkasıda daha farklı anlar.
Askerlikte okuyan adamla okumayan adam bir olmaz illaki.
Benim sevmediğim nokta. 6 ay askerlik yaparken buna ırrkım kırrım eden insanlaradır. Adam 6 ay askerlik yapacak ona bile burun büküyor. Dolu böyle insanlar. Binlerce şehit veriyoruz. Bir çoğu torpille, tanıdık vasıtasıyla askerliğini kebap yaparken, yurdumun garibanları şehit oluyor oralarda.
Şimdi o insanların açısından bak bir daha.
Benim tepkim bunadır. Yoksa sen gitmişsin 6 ay askerlik yapmışsın, sen kıytırıksın falan böyle bir durum olmaz. Derdim buna burun kıvıranlarla.
Birisi çıkmış demiş '' vatan sağ olmasın oğlum sağ olsun ''
Böyle böyle insanları değerlerimizden soğutuyorlar.
Konuyu açan arkadaşta yanlış anlamış beni ilk başta.
Bi cümlesi beni çok etkiledi. Dedi ki '' torpil yapma imkanım var iken gidip komando olmak istiyorum'' diye. O cümleye istinaden benden bu video yu özellikle de belirttim zaman aralığını verdim.
Gelelim üsluba terbiyeye.. Tek tek tane tane konuşuyorum yazılarımda vs. bir hakaret içeren kelime göster bana.
Kimseye üslup terbiye dersi verecek kadar üstün görmüyorum asla kendimi. Haşa..Ama kendime hele hele sülaleme falan küfür ettirmem.
Eğer bu dediklerim dışında farklı anlayan olduysa bilemiyorum. 6 aylık askerliğe burun kıvıranlara sözlerim geçerlidir. Kardeşlerimiz orda yitip gidiyor çünkü..Umarım derdimi anlatabiliyorumdur.
Anlamak işine gelmiyor dostum. Neden biliyor musun ?
Çünkü burda hergün bi malzeme olsa da salça olsam diye hergün bekliyorsun.
Ha bazı insanlara gerekiyor gerçekten, çoğu zaman yorumlarını gülerek okuyorum bende.
ve tekrar ediyorum. Benim lafım 6 aylık askerliğe burun kıvıranlaradır. Kim burun kıvırıyorsa geçerlidir sözüm.
Üslubunu düzeltmen konusunda tekrar uyarıyorum. İnsan gibi yazıyorum insan gibi cevap ver ..
arkadaşın ne amaçla koyduğunu o videoyu bilemem. ama bizm orda kısa dönem olup delikanlı gibi her işe koşturan herkesle iyi geçinden delikanlı düzgünde vardı. altı üstü 3 ayı kalmış olduğu halde bütün gün ağlayıp sızlayan her işten kaçan sürekli milleti ispiyonlayıp iş yapmadan rahat yatarak askerlik yapmaya çalışan yavşakta vardı.
yani uzunu kısası farketmeden bu ibnelerden uzun dönemde de var kısa dönemde de var. aynı şekilde kaliteli düzgün delikanlılarda uzunda da var kısa dönemde de var.
biraz karakterlilik ve karaktersizlikle alakalı. ibne heryerde ibne.
kısa uzun farketmez bı adam ibneyse isterse 50 yıl askerlık yapsın memlekete faydası olmaz.
baya iyi tanışıyoruz herhalde...ama saolun hiç malzesiz bırakmıyorsunuz beni...arkadaşım senin postun bu...
burada yazıyormu burun kıvıranlar için yorumum bu fln diye...direk kısa dönem yapanların alayına geçirmiş oluyorsun...ha bunu da zaten bilerek yapıyorsun ama serti görünce mecbur geri yapıcaksın...
çünkü yaşını başını almış bir adamın forum düşüncelerini düzgün ifade edememesi zaten kabul edilebilir birşey değil...
ısparta eğirdirde eğitim gördüm, bir daha gidermisin diye sorsalar olabilir derim.
Salça olmak istedikten sonra malzemeyi kendin yaratıyorsun zaten..
Bak arkadaşım. Söylüyorum yanlış anlamışsın zannediyorum. Belki eksik olmuştur quote yaptığın postum. Bu benim kusurumdur.
Görüşümü açık ve net belirttim. tekrar ve tekrar belirtiyorum. Orada insanlar canlarını verirlerken 6 aylık askerliğe burun kıvıran benim gözümde öyledir.
Her kim ki şartlar böyleyken 6 aylık askerliğe burun kıvırıyorsa, ırrım kırrım ediyorsa. Benim görüşüm budur arkadaşım.
R falan da yapmıyorum. İyi idrak et bence söylediklerimi. ;)
Arkadaşım arkasından her post'umda ne demek istediğimi açık ve net belirttim. Özellikle, konu sahibi arkadaşım yanlış anladığı için.
Konuda alevlenmiyor çünkü kıvırıyo olsaydım burda, hemen şakşak yapıcak adam çoktu. Eğer öyle olsaydı ohoo günün muhabbeti bu olurdu zaten.
Hakaret içeren mesajını editlemeni rica ediyorum senden. Bende akabinde ilk mesajımı editleyeceğim. diğer mesajlarada lüzum kalmayacak.
Konuda zannediyorum tatlıya bağlanacak.
İyi forumlar.
Askerlık heryerde aynıdır ıllakı zorluk cekıceksın.bu kadar ısteklı olmandan dolayı senı tebrık ederım.sıvıl hayatında neysen askerdede oyle olursun.ama karsına her cınsten ınsan cıkıcak sabırlı olursan rahat bı sekılde askerlıgını bıtırırsın..
Bence askerlik kesinlikle her yerde aynı değildir.. aynı kışla içinde farklı bölüklerde bile askerlik aynı değildir.. komando olmak gibi bi düşüncen varsaa , önce bi git askere. neyin ne olduğunu az çok gör. sonra seçmeler olcak büyük ihtimalle.. hala komando olmayı istiyosan ve onlarda seni istiyosa olursun. burda 15 ay muhabbetini yapalım , sana anlatalım. oraya gidip 1 gün geçirmen kadar etkili olamaz..yaşamadan bilinmez.
Komando olmakla bitmiyor. Düşersin Ankara'ya , alırlar elinden MG3 ü verirler paspası