TTnet= sorun sorun.
1 ayda 18 kere arıza kaydı bıraktığımı hatırlarım..
Printable View
TTnet= sorun sorun.
1 ayda 18 kere arıza kaydı bıraktığımı hatırlarım..
paylaşım için teşekkürler.. bundan sonra daha dikkatli davranacağım.
TTNET'i şikayet etmekten bıktım..!
Allah Superonline dan razı olsun...
Çevrenizde superonline fiber varsa ne yapın ne edin, superonline a geçin...
sınırsız internet paketi kullanmama rağmen (tt net)son üç ayda 280 tl fatura geldi toplam hiç internetide ölümüne kullanmayız süperonline a geçtim bakalım nolacak
yeni bi firma lazım da nasıl gelicek o firma
bunu sadece ttnet yapmıyor bütün şirketler aynı prosedürü uyguluyor normal tarifem 35 tl avea smile asdl aradım diye bu ay faturam 78 tl geldi yapıcak bişey yok mike mike ödücez varmı çaresi??
bilgilendirme için teşekkürler. birde o müşteri hizmetlerine koydukları gerizekalı temsilcilerin biraz internet network ve bilgisayardan bilgileri olsa herşey çok daha kolay olacak.
bende aynı şekilde kendime ait olan bütün testleri yapıyorum sorun bizde değil arıyorum ezberlemişler 3-5 laf onları söylüyor, ki en başta bunlar bunlar yapıldı presedur okuma bana dediğim halde.
turkiyede ttnetten cektigimi bi ben bi allah bilir en az hafta da bi kere pediriyotik olarak ariyordum hep sorun hep sorun. burda ole bi sistem kurmuslarki adamlar allah razi olsun telefonla aramak yok modemin ustunde bi tus var basiyosun adamlar bastiktan en gec 3 bes dakka sonra ariyolar 10 dakka sonra geliyolar hemen sorun cozuluyor. tv internet telefon yangin alarmi hersey internet uzerinde. fiber 100 megabit internet test yaptiginda 98 megabit ciksin itraz edip o ay odedigin butun parayi geri talep etme hakkin var o yuzden genelde 110 120 aralarinda asagiya dusmuyo. insallah turkiyede en kisa zamanda bu imkanlara ulasirda artik milletin su ttnet den cektigi sıkıntilar biterrr. en buyuk dolandirici ttnettir. allah var bi imkanini beni burda cok memnun ediyor oda tivibucep :))
merak ettiğim birşey var tabi paylaşmak isterseniz,
bu tespit ettiğiniz ping rutini belirli saatlerde daha sık oluyormuydu?
Sizin networkle ilgili sorunun detayından öte, benim baglantım her gün belli saat aralıklarında kesilip tekrar baglanmaya calsııyor, modemi resetlemeden olayı çözemiyorum ve TTNETi defalarca arayıp konusmama rağmen birşey cıkmadı, en son aradıgımda zaten akrabalarımızla ilgili dialogta ağır bir şekilde bulunduk konustugum adamla.. Bende sorunu kendi yöntemlerimle çözmeye calısır halde oldugum için bunu soruyorum.
Bende ayda 60 lira ödüyorum ama sonuç sıfır, 2 haftadır hattım 24 saatliğine bakım çalışması altında kapanıyor arıyorum telefona çıkan olmuyor.
Bizi buna mahkum bırakanlar utansın.
ttnet pişmanlıktır.
herkes face den bunu paylaşırsa bence baya etkili olur...
aha! ayaklanma mı başlattım ne:D yaşasın anarşi:D
1500 kişi herbiri 250 kişiye ulaşsa =375000 kişi görür..
hukuk sisteminde yetrsizsizlik, sorun ve şikayetlerde öngörülenden çok daha fazla sürede müdahale gelmesi, tekelleşmiş kurum ve kuruluşlarda fırsatçılık,hırsızlık,şerefsizlik...artık siz adına ne diyorsanız yapacaklardır. her fırsatta şikayet etmesini bilmediğimiz hakkımızı arayamayan bir toplum olduğumuzdan bahsedilir fakat!!belkide bu tempoda devam etmesini
istiyorlardır sayın büyüklerimiz şeçtiklerimiz??....
TTnetten seneler önce kurtuldum. Superonline ile geçen sene 3-4 kez 1 er saatlik kesilmeden başka 4 senedir tek bir problemle karşılaşmadım. Dahası problem olan arkadaşıma yollayacakları teknik elemanın cep numarasını verip akşam 8 de sorunu halletmişlerdi.
bilgi için teşekkürler. bir kaç gündürde bende net kesintisi oluyor aralıklarla niye anlamadım. hız sorunum vardı cok sukur onu hallettim şimdi bu başladı ilginç ya