slm arkadaşlar 190 e coswort hakkında bilgisi olan varsa burda paylaşabilirmi coswort 4 çekermidir 2.5 midir 2.3 müdür yada farklı modelleri varmı 2.5 lerin hepsi coswortmudur yoksa normalide varmı
slm arkadaşlar 190 e coswort hakkında bilgisi olan varsa burda paylaşabilirmi coswort 4 çekermidir 2.5 midir 2.3 müdür yada farklı modelleri varmı 2.5 lerin hepsi coswortmudur yoksa normalide varmı
2.3 16 , 2.5 16 ikiside cosworth . sadece rwd, 4 çeker yok
2.3 lerde 8v olanlar var , 2.5 lerin hepsi 16v
Form > Function
Boş ağırlığı 1230 kg. 70 litre yakıt deposu var.
Motor kodu; M102 E 23/2 olarak geçiyor 2.3'lerin.
Bore x Stroke; 95,5x80,25 mm
Bosch Ke-jetronik enjeksiyon sistemi var.
Sıkıştırma oranı; 10,5:1
0-100 hızlanması için 7.8 saniye demişler internette.
Turning circle, yani dönüş çapı için 10,6 metre demişler yine.
Lastik ölçüleri; 205/55 r15.
Ön fren diskleri 284mm, arka fren diskleri 258mm.
Başka soru varsa bildiğim/okuduğum kadarıyla yardımcı olabilirim.
K- jeti golf gtiimdan biliyorum bence hesap yapicaksaniZ vede keyif direk efiye cevirme maliyeti ile hesap kitap yapinderim ben k-jet hele birde sikintiliysa cok yorar ve keyif bozar
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Bilmediğimden soruyorum efi ye çevirmek tam olarak nedir?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
2.5 kerde 2.3 lerde coswort motodur 4 çeker değildir ters 1 getrak şanzuman vardır
k jet sistem sıkıntı yapabilir elekronik enjeksiyona çevirmekte fayda var ama öle binilmezmi binilir![]()
motor mekanikten önce kaporta şasi detaylı incelenmeli çürük ciddi dert olabilir başınıza
geri kalan hiç bir şeyinde sıkıntı yaşamazsınız parçasıda bulunur
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)