sen o paralara sunroofsuz donanımsız binilebilir bişey bulursun oda 4 kapı da. yada o paralara masraflı alırsın donanımsız alırsın gene sonra bmw donanımlarını görürsün hevesin kaçar arabanı satırsın.
Printable View
sen o paralara sunroofsuz donanımsız binilebilir bişey bulursun oda 4 kapı da. yada o paralara masraflı alırsın donanımsız alırsın gene sonra bmw donanımlarını görürsün hevesin kaçar arabanı satırsın.
ne alaka :D dostum sende e36 kullanıyosun niye illa o paralara olmucağını iddaa ediyorsunuz bende bunu anlamıyorum. bulan buluyor . olmaz diye bişey yok. arkadaşın biri 3.16 bile bulamassın yazmış. arayan kafaya koyan bulur. ben bu konuyu fikir almak , sanal ortam değil gerçek piyasını öğrenmek için açtım .
e36 sahibisin ama bu araç hakkında objektif davranmıyosun. bazı başka arkadaşlarda var. yorumuna saygı duyarım ama bence bu TR piyasası son zamanlarda iyice şaşırdı. arabası olan ilan açınca sonuç sanrım kaçınılmaz oluyor
4 sene önce 10 bine a aldığım araba şu an 14-15 bin TL lerde. Tutulmayan, bilinmeyen model. Çok mantıksız saçma sapan ülkeyiz, 7-8 bine düşmesi gerekirken hale bak. 19-20 bine tertemiz vti lar vardı o zamanlar. Bence biraz daha çıkın ve temiz Bmw nizi alın. Nasıl olsa fiyatlar artmaya devam edecek, zarar etmeniz imkansız.
dunyanın hiç biyerinde yok zaten :D bizde eskiyince nostalji bi havamı oluyor acep :D ? 96 modelin altına inmek istemiyorum +20 yaş grubuna girecek. 96 alayım en az satarken can sıkmasın :D
Gerçek piyasası sahibinde biter cebine paranı koy 25 liramı yazmış misal vur kaputa aklındaki parayı (mesela 20lira) bak noluyor :) bizim buralarda böyle işliyor geçen gözümün önünde bakkala adam arabayı sattı renault evrupamı eurapamı ne oluyorsa 6.000tl ye cillop gibi arabayı verdi adam sıkışmış hepte görürdüm bakardım ne temiz bakıyor adam arabaya falan derdim kısaca işler gözgöze paranın sıcak tenine değince işler değişiyor.
aga sizin oralar nere :D bende izmirdeyım de ...
yüzüne atayım paraları olmadı al ulen al diyee , yeşil çam style :D şaka biyana oluru bu sanırım. sıcak para konuşur. en ıyısı bızım aracı bi an önce okutayım.
donanım olarak olmassa olmazlar nedir arkadaşlar fikir alayım ?
Sıfır araç fiyatlarının öncelikli olarak cozutması sebebiyle, ikinci eldeki fiyat aralıkları da şaştı..
Kimi olta atar, kimi gidiyorsa bu fiyata gitsin der, bazısı arabasına çok güvenir vs.
Onlarca sebep sayılır, sonu gelmez.
BMW 3 Serisi 3.20i 1997 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 97095786
mal zımba harbiden başarılı bi araç
belli başlı marka ve modellerinde bu artış daha belirgin olsada,
2. el otomobil fiyatlarındaki artışın genel sebebi artan Ö.T.V ile birlikte fiyatları yükselen sıfır km otomobil fiyatları.
birde buna sanal dünyadaki suni artış eklenince anormal olan bu fiyatlar normal gibi gözüküyor.
e36 işine gelince.
satlık kısmındda var sizin düşündüğünüze yakın gibi.
http://www.techturkey.com/forum/otom...e36-coupe.html
kolay gelsin.umarım düşündüğünüz özellikteki aracı istediğiniz fiyatlar dahilinde bulursunuz
talep çok, temiz azsa fiyat elbette yüksek olacak. her gördüğün e36 aynı temizlikte olsaydı fiyat dip olurdu. typer için de durum böyle, m3 için de. az sayıda çok talep gören araçlar yıllar geçtikçe değerlenir. eğer aradığınızı hemen bulabiliyor ve alabiliyor olsaydınız zaten şuanda bunu konuşuyor olmazdık. e36'nın da cliodan farkı kalmazdı. ama ne yazıkki iş öyle değil. gözünüzde hak edip etmemesi tamamen bakış açısı. vazgeçip farklı araca da bakılabilir.
beyler kimse kusura bakmasın dededen bmw ciyim 25 liralara e36 sedan 320i alan kazıklanmıştır. ben recarosundan dijital klimasına sunroofundan 18 tuş obc sine kadar dolu coupemi 17 liraya aldım geçen sene ilanında 20 yazıyodu 25 yazana 20 lirayı çantada göster %80i verir bugün 95 altı en temiz en bakir coupe 18-19 95 üstü isterse 98 in en son üretileni olsun 22-24 bin lira (24 olan individual ve çok ciddi az km li kazasız olmalı ) hardtop lı en temiz cabrioda 96-98 arasıysa 27-30 eder yine 30 olan içi dışı M gırtlağına kadar dolu olmalı az km li ve kazaszı olmalı.. m3 parasına 320i satmaya çalışanlarada selam olsun 6 aydır ilanda duran arabalar kaynıyo ***** sitede bide yediremeyip satıldı ibaresi koyuyolar 2 hafta sonra tekrar ilanda ama kimse salak değil :) :)
not: ben bahsettiğim coupemin dışını M e çevirip 21 liraya sattım benden alan 18e satmış şuanki sahibide 31 yazmış :)
@ Jem;
Gel buraya gel :D:D
:icon_tup:
güzel açıklamışınız,
Piyasayı birazda Bmw'den anlamayanlar yükseltti,
aldılar E36ları ; kaynak dif. yan stil, sıfır stil, devam ettiler,
arabaların anası ağladı,
lütfen E36 alırken diferansiyelini kontrol ettirin,
aslında kaynak olupta, kilitli var diyen o kadar çok kişi var ki,
piyasanın çivisi çıkmış :icon13:
Karabağlar sanayi :) esnaf arasında olsun müşteriler kendi arasında olsun çok araba alım satımı gerçekleşiyor otokentte bile böyle hareketlilik yoktur :D
bu alfa bizim burda toplandı boya işçilik 10 numara yapıldı 2 aydan fazla sürdü nekadara maal olduğunu biliyorum ama abimiz fazla şişirmiş rakamı :)
Alfa Romeo Spider 2.0 TS 1997 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98437117
abi şaşırmış Rox :) artık millet bindiği sürece koyduğu benzinide ekliyo fiyatlara :)
bişey sormak istiyorum. alınca 3.25 diff+şaft takmanın ne gibi artıları olur ?