BMW 3 Serisi 3.20Ci 1999 Model 38.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98327650
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97945178/detay
Printable View
Hayret birşey yahu, M3 parasına 3.20 satılıyor ;
BMW M Serisi M3 1994 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96772094
3.20 kadar temiz midir, değil midir bilmiyorum ama sonuçta M3 yani
bu ***** site çıktı fiyatlar tavan yaptı.. 10 bin e cıncık gibi e30 3.25 oldugu zamanları hatrllıyorum :)
şu sahibinden kapansa 20 liraya kazasız vtec, 13 15 liraya 30 3.25 alırız.
eskiden cama yazılrdı bi kağıt gelen geçen bakardı kafasına yatan alır giderdi . şimdi öylemi :D nette birbirini gören gaza geliyor .
bulun o zaman adama hemen 20 bıne bıtane 98 3.20i mtech sunfrooflu falan recora 18 tusda istio varda adam mı almıyo arabayı burda piyasadaki genel artış mı tartışılıo yoksa bmw kötülemesi yapılarak fiyatların pahalı olduğumu ? ben genel artıştan yanayım. ayrıca arkadas sahaıbındene bakarak mı karar verilio falan demış bugun sahibinden gerçek pazardır. dışardakı fiyatlarla aynı fiyatlardır idda ediorum.
genel anlamda piyasa yükseldi onda hem fikiriz fakat honda ve bmw piyasası uçuşta.bu fiyatların yükselmesinde sanal ortam baya bi etkili.zamanı geri alamayacağımıza göre şuanki mevcut durumda karar vermek mantıklı olan. burda 2 soru sorup 2 cvp alıp gidip araç beğenmek değil. bence konu gayet yararlı oldu. bi çoğu arkadaş benim gibi korkuları olduğundan yanaşamıyormuş bunu gördük :) konu gayet yararlı oluyorda artık şu fiyat konusunu geçip salt özelliklerinden bahsetsek nasıl olur dostlar :)
***** sitede yazanla gerçek piyasa alakası yok diye biliyorum bmw piyasasında tanıdık olmadan çevre olmadan araba alınmaz.Çevren olursa arkadaşının arabası olur satma düşüncesi olmadığı zaman bile alırsın.Çevren olur tanıdık olur kendine alıyormuş gibi pazarlık yapıp sana alır. Diyelimki bmw parçası alıyorsun kelebek cam,sineklik gibi nette 1.5 liraya kadar bazı paraçalrı koyduklarını bilirim gerçekte o parayamı satılıyor alakası yok.E30 piyasasıda aynıı 18 yazan aracın 8-9 a 25 yazan aracın 11 e satıldığını bilirm.Hepsi de etmez demiyoruz ne araçlar varki arasan bulmazsın oylesini o da tek tük onlarda piyasadan 3-5 lira üstünü veririsin zararda etmezsin aynı kalırsa onuda zaten aynı paraya satrasan alacak kişide fanatiğidir o alır zaten.
hey maş. bizede bulun dostum bitane :D hayırlı olsun kazasız belasız cezasız . bmw alırken bi arkadaş yazmış çevre abi çevre... çevren varsa 25 lık aracı alırsan 20 ye . daha satılığa düşmeden arkadaş arasında el değiştiriyor araçlar . hatır gönül işiyle bu işler daha kolay
çok teşekkür ederim cümlemize :) evet doğru arkadaşlar arasında ilana bile düşmeden çoğu araba el değiştiriyo benimde birkaç aracım bu şekilde eşime dostuma gitti benden sonra 3 arkadaşım arasında daha el değiştiren arabalar oldu bu piyasa ***** sitede şişik ama reelde bizim aldığımız şekilde ilerliyor
way be 1 gunde cuope ıkıncı sahibinden hemde harman kardon dahil gırtlak dolu 21 bın tl ye aldın ha 98 dir o araç heralde bide.. yanlış anlama polimik yaratmak istemiyorum ama ben sana hiç inanmadım.
kardeşim sen kendini fazla inandırmışsın e36 piyasasına bana inanmaman normal :icon_tup: ama beni az çok tanıyanlar var arabalarımı kaça aldığımı kaça sattığımı bilenler var sen rahat ol :heyoo:
kaça satcan kardes sence 21 zaten piyasası 21 e alıp al sat mı yapcaksın garip oluyo oda 22 e ver rebel kardeşe seni zarardan kurtarsın. al satçı adamsın 21 bın pyasası var dedığın arabayı 21 bine alıyosun sence bi anormallik yok mu bu işte. ben çok rahatım sen merak etme beni o göz kırpandan sanada.
sattığı rakamı yalan söyliyenler varya sen öle soluyosun hani
bide aldığı rakamı yalan söyliyenler var bu baska mesajına cevap.
son yazdığını sana belgelerim o kağıtları yiceğine söz veriyomusun ? benim aldıklarımda benden alanlarda bu sitede o insanlarıda konuştururum sana alan satan çıkar ortaya ozaman napıcaksın söyle bana ben şunu yap demiycem. ben aracı kendime al sat için değil arkadaşıma aldık dedim ben aynı arabadan 17 ye kendime aldım 21 e sattım oda içi dışı M dijital klimadan 18 tuşa kadar doluydu sen belliki 25+ verip almışsın burda onu temize çıkarmaya çalışıyosun ama söyliyim aldığın adam çok dua etmiştir arkandan.
sen alırsın eminim. araba var arabacık var aynı arabanın 10 a olanıda var 20 ye olanıda var anladın sen yedirme muhabbettine gelince neyse gerek yok yazmaya boş işlerle uğraşmaya klaywyeden atar yapmaya. sen büyüksün
benim aldıklarım o paralar istenenlerin yanında araba arabacık değil otomobil.buyur resimleri sen kıyasla 17 ye aldım 21e sattım arabamı arabacıkmı arabadan anlıyosan dahada bişey yazmazsın zaten
http://img401.imageshack.us/img401/7442/1003076p.jpg
http://img651.imageshack.us/img651/7975/1003088a.jpg
http://img43.imageshack.us/img43/8462/1003071p.jpg
merhaba , e36 lar hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var benimde. yakın zamanda 93-94 model 3.16i veya 3.18i almayı düşünüyorum ***** uygun fiyatlı olması gerekiyor bu sebepten dolayı model ve motor seçeneğim bunlar olacak. alırken nelere dikkat etmeliyim ve hangisini tercih etmeliyim ? bu konuda biraz aydınlanmam lazım çünkü hiç bir bilgim yok bmw ler hakkında..
recora değil recaro
m koltuk
Recaro halk arasındaki adı işte. Spor koltuğa recaro deniyor hep aslında değil. Eski modellerde e30larda falan gerçekten vardı ama Recaro opsiyon olarak.
Bu arada konuşmıyım dedim ama dayanamadım. Onur'un bahsettiği yukarda fotoğrafı olan e36yla alımından satımına uğraşan biri olarak ve arkadaşı olarak şunu söyliyim şu anda 25-30 Lira istenen çoğu coupe 320 318is'i bozar. Söylediği paralar da doğrudur.
bnm arkadasmın kazasız sag camurlugu cekıclı sadece yenı motor yaplmıs kasası gayet duzgun koltuk dosemesı bakımı yapılmıs 93 model 320 beyaz var dusunen 18bın tl pazarlk ve takas uar link atarm ısteyen olursa takaş 106gtı ve saxo vts
amcadan dayıdan satılık varsa bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar :) Kime sorsam BMWye bulaşma diyor bu kadar sorunlu mu bu araçlar :( 3.18mi 3.20mi tercih edilmeli ? bu yaşta araç boya parça olabilir zaten,özellikle baktırılması gereken biyeri,bişeyi varmıdır mesela ? klima sunroofsuz tutulmaz diyorlar böylemidir ?
misal şöyle bi aracın ederi nedir ne değildir ? 16000 demiş 94 3.18i ilanda yazan ARACIN KAZASI DEĞİŞENİ YOK LPG li kliması çalışır durumda
http://image5.sahibinden.com/photos/...8716804iyn.jpg
16 normal bnce oa raca temiz duruyo 3.18 daha fazla bile eder bnce :)
Civic İESlerin 18-19 ettiği. Corolla GLİlerin 16-17 ettiği bu piyasada bırakında BMW 3.18 veya 3.20 de 20 etsin.
yalnız o beyaz BMW coupe eğer 17ye alındıysa ki öyle gözüküyor , araba da net , bu piyasa çok abartılmış durumda ...
benim param da hazır , 17-18 :)
bende istiyorum :)
50 tanede 1 tane.. beyazı örnek göstermekte yanlış..yakalamış almış..o araç 17ye alındı diye , he demekki piyasası 17 imiş denmezki.. bu piyasa tartışmaları bana ezelden beri anlamsız gelmiştir..
ucuz araba almak istiyosanız sahibinin internet kullanmamasına dikkat edin.. eger internet kullanıyosa giriyo bakıyo la adamlar benim arabanın aynısına 23 istiyo ben niye 18 diyomki diyo bnmki daha temiz o zaman 25 eder diyo ve sonuç ortada :D
Sana katılıyorum ama birde şu var ki o bahsettiğiniz araçlar full sotck olaracaktır internetle bile ilgilenmeyen biri tutupta arabasını dolduracağını sanmıyorum piyasaya gelince stock araç atıyorum 24 lira ben araça koni amortisör spor yay csl jant kule gergisi m50b25 emme vs vs doldurmuşum piyasa fiyatına mı vermem gerekiyo araçtaki özellik ve extraları göz önünde bulundurunuz her zaman... ayrıca son olarak sunroof bile e36 da fiyatı 2 lira etkiliyo benim gözümde gerisini siz düşünün :icon_tup: