sahibindende 1 ay ilanda kalan aracımı 2. ay tekrar yayına sokmaya çalıştığımda para istiyor benden sorun bende mi yoksa artık satılmayan aracın ilanını güncellemek bile para mı oldu?
Printable View
sahibindende 1 ay ilanda kalan aracımı 2. ay tekrar yayına sokmaya çalıştığımda para istiyor benden sorun bende mi yoksa artık satılmayan aracın ilanını güncellemek bile para mı oldu?
1 yıl içerisinde 1 adet ilan yayınlama hakkı veriyor. İlanın süresi de 1 ay ile kısıtlı.
Aynı ilanı yayına almak istersen "güncelim" satın alman lazım.
Farklı araç ilanı açacaksan para ödemen lazım.
Bir açıdan iyi oldu, 1.4 İS ye "mal ceviz" "30.000 TL Pazarlıksız" yazan güzide insanların önüne geçildi.
Diğer taraftan satma niyeti olmayıp reklam için ilan açanları bertaraf etti.
Benim gibi de 6 -7 ayda araç değiştirip gerçekten satma niyeti olanları da mağdur etti.
Ailede sahibinden hesabı olmayan kalmadı bu yüzden :D
+1 ama yinede önüne geçilmeyen al-satçılar yok değil, ilandaki numarayı arıyorum eşi dostu akrabası çıkıyo yok ben size bir numara vereyim orayla görüşüncüler türedi bu seferde. Artık galeriler bile ayda belirli sayıda ilan verebiliyorlar, ve çok ciddi paralar ödüyorlar.
aracım satılana kadar ilanda kalsa daha güzel olurdu bence
farklı araç değil aynı araç tek ilan tarih güncellemeden kalsaydı ama hayırlısı
Seat Ibiza 1.4 TDI Stylance 2008 Model 27.600 TL Sahibinden sat
boyasız boyasız aşağıda 2-3 parça boya varr mışş. şu parçalarıda 2-3 yazıyolarya ayar oluyorum ya 2 dir ya 3 be
Konuyu bölüyorum ama
Leon almayı düşünüyorum o yüzden bu Stylance donanımı hangi paket oluyor? başlangıç, orta, en üst donanım?
en üst olması lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73056189/detay
araçta hasar-boya yoksa bayiden çıkarken o tamponlar ile - çamurluklar arasında ki renk farkını farketmedin be hocam?
Opel Astra 1.6 Enjoy 111. Y
Daha önce verildimi bilmiyorum. adam baya bezmiş
ilan silinirse diye: http://img.ctrlv.in/img/16/02/21/56ca48c205b0b.jpg
Audi 80 Serisi 2.0 Quattro 1994 Model 22.750 TL Galeriden sat
Audi 80 Serisi 2.0 Quattro 1994 Model 22.000 TL Galeriden sat
Ocak ayında verilen ilanda fiyat ucuzlamış, aracın km düşmüş :)
dayanamadım mesaj attım elim rahat durmadı ve gelen cevap azda olsa sevindirdi :D az da olsa diyorum çünkü Allah bilir kaçtan buralara geldi bu km
http://i1205.photobucket.com/albums/...psmsg05pyb.jpg
En iyisini yapmışsın kardeşim :) adamın ne niyetle yaptığını bilemiyorum ama burada da iyi niyet aranamaz sanırım.
Benim kuzende Beyaz Corolla vardı, tamponlar sedefli beyaz vari duruyodu kaporta bildiğin beyaz, tamponların boyası daha erken kirlendiği için normal bu tarz olaylar.
Bende de 2014 sedefli beyaz corolla var aracın tamponlarla gövde arasında cok ton farkı oluyor zaten tamponlar plastık oldugundan hiç bi ekspertiz bakmaz tampona megane 2 lerin falan camurlugu plastık olduğundan onlara da bakmıyorlar
Araba Ford Mondeo ama ilan başlığı Alman Tankı
Ford Mondeo 2.0 TDCi Selective 2011 Model 67.500 TL Sahibinden sat
ford alman değilmiydi ?