Loading site please wait...
gulmekten kirildim ya, ''basbakan janti''
arayip sormak lazim, acaba muhtar janti da var midir?
Printable View
gulmekten kirildim ya, ''basbakan janti''
arayip sormak lazim, acaba muhtar janti da var midir?
Bir de öğretmen olacak arkadaş, Hatasız yazma bari. O ön sol kapı nedir öyle yahu.
İlan metni 62.000 KM
İlan açarken doldurulan metin 78.000 KM
Deri direksiyon 178.000 KM :) (üzüldüm direksiyona - ultraleggera yerine deri kaplansa daha bir güzel olurmuş.)
bunlarda kronik herhalde. 206'da da deri olmayan direksiyon 40.000de soyulmaya başlamıştı.
Lip'i gören sigara yakıyor.
:D arabadan ne kadar anladığını ilk cümlede belirtmişsin zaten. Ayrıca ben hoca değilim :)
Ve "bayan arabası" tabiri ne demek acaba. Ben hiç "bayan arabası diyerek üretilen bir model görmedim"
Direksiyondaki deformasyon ile arabadan anlamak arasındaki korelasyonu nasıl sağladın bilmiyorum ama inan arasında bir bağlantı yok. Emin olabilirsin.
Şimdi aşağıdaki linkten oyuncaklarını al doğru plaja in kaleler yap kendine :D
Normalde böyle saygısız mesajlar yazmam ama sen sana saygı gösterilmeyi hak etmiyorsun :)
Kum Kovaları - Oyuncakyum || Yumurcak Dunyası Oyuncakları
a4 Ovatro - Son teknoloji
Şimdi bu konu biraz sapmış durumda... Neden mi ?
- Millet açıklamada, kendi ürünüyle ilgili istediği şeyi yazar. Ahlak kuralları çerçevesinde, Küfürsüz ve belli çerçevede...
- Buradaki konu, bahsi geçen site ile ilgili ilanlardaki hatalardan çok, forum üyelerinin komedi aracına dönmüş durumda. İlanda adam slogan yazmış olabilir fakat, ***** sitenin ilan açıklaması kurallarında sorun yoktur. Biz, forum üyeleri olarak hata aramaktan çok; yorum yapıp kahkaha atmamıza yardımcı oluyor gibi.
- ben yine vatandaşlık görevi olarak, ilan şikayetleri butonunu tıklayarak, Kontrol Departmanına o ilanın tekrar kontrol edilmesi için yardım ediyorum.
- Biraz daha ihtiyatlı ve sakince düşünüp, sadece hatalı ilan var ise, düzeltilmesi için biraz uğraş verilebilir.
sonuçta, gayet güzel bir site. Kaldı ki, sahibinden.com kalkıp, aaa şu vs. vs. sitede hakkımızda yazılıp çizildi dense mahkemelik olsa Techturkey.com kimse bunu istemez değil mi ?
saygılar.
Loading site please wait... hastayım şöyle hayatını yazanlara
Cookies and JavaScript support required
Boyun çeviren dolgun badi kitler. Katliam konusunada aday.
Arkadaş galericilikten önce telefoncuymuş heralde araçları da silver plus gold line 32 gb diye satmaya başlamış :D :D
Samsung S7 Edge Plus Audi A3 : Audi A3 1.6 TDI Sedan Ambiente 2014 Model 117.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 324311812
Silver Plus Gold Line Mediamarkt Bmw 320i : BMW / 3 Serisi / 320i ED / M Plus / { { OZEL SİPARİŞ & HATASIZ BOYASIZ BMW 3.20İ M3 SİLVER PLUS } } sahibinden.comda - 321537581
Ev ilanı. Açıklamayı mutlaka okuyun derim. Hatta bir kısmını kopyalayım.
Emlak Ofisinden 3+1, 110 m2 Satılık Daire 140.000 TL'ye sahibinden.com'da - 321615053
BAZI AİLELERİN İLLA BAĞIMSIZ OLSUN DİYE DİRETTİĞİ
ZAMANE DAİRELERİNDEN DEĞİLDİR. ARTIK KİM BİR ŞEYLERE BAĞIMLI
DEĞİL Kİ, ODALAR SALONA BAĞIMLI OLMASIN. HEM BU SAYEDE,
ELEKTRİK SÜPÜRGESİNİN FİŞİNİ SALONA TAKIP, HİÇ ÇEKMEDEN İKİ
ODAYI, SALONU, MUTFAĞI, ANTREYİ, BANYOYU VE YATAK ODASININ
SON BİR METRE KALANA KADAR OLAN BÖLÜMÜNÜ SÜPÜREBİLİRSİNİZ.
plakayı kapatmanın - fiyatın ve km'nin gerçekciligi olmayışın bir ispatı insanlar sözlerinde samimi degiller