boş hali dediği sanırım şase olarak verecek :D
Printable View
Bu, öğretmenden, mühendisten, antibakteriyel sıvı sabundan, devlet memurundan, ceo'dan, bayandan, ayakkabı çekeceğinden satılık ilanlar harbiden artık okurken nefes kesmeye, ölümle burun buruna getirmeye başladı :D
Titizlikle bağdaştırıyorlar sanırım. Gelirle alakası yok.
Öğretmen ya da memur kurallara uyar bakımı geciktirmez vs..
Meslek içerikli satış politikası acziyetten başka bir şey değil.
öğretmenden yada memurdan yazanların çoğu al satçı. sorsan arabam şöyle bakımlı , böyle düzgün 2 saat anlatırlar. ruhsatı istersin aaa bi bakarsın geçici tescil. bahane hazırdır devri benim kayınçodaydı yeni aldım adıma , yoksa devamlı bindiğim araba. ekspertize götürürsün yüksek ihtimalle dediği gibi çıkmaz. ben bilmiyordum , alırken göstermedim gibi bahanelerin arkasına sığınır. halbuki bal gibide biliyordur ama işine gelmiyordur bilmek. 1 tl'nin bile hesabını yapan adam arabasının ne olduğunu bilmez mi ? o yüzden ara sıra sahibinden.coma bakarken memurdan ya da öğretmenden yazan ilanlara hiç bakmıyorum bile.
inanır mısınız bilmiyorum. insanlar hep galerilere laf eder , kötüler ama , ben dışarıdan araba alacak olduğum galeriden araba alırken daha huzurlu ve kafam rahat oluyorum.
Xbox la mesleği bağdaştırmış adam
Tıpçıdan Xbox360 500 gb+oyun+gold üyelik+2yıl garanti.3 günlük
İlan No: 420705591
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Öğretmen titizdir. Doktorun yoğun çalışma temposu yüzünden arabaya binme fırsatı olmaz. Asker de servisi filan olduğu için arabaya pek binmez ve kademede askerlere bakımını düzenli yaptırır, mühendis işten anlar modifiyesini filan iyi yapar falan filan diye düşünüyor insanlar. İlandaki tıpçı da oynamaya fırsatının olmadığını vurgulamak için tıpçı olduğunu belirtmiş :) Ben bir tek bayandan olan ilanların mantığını çözemedim ki imkanım olduğu sürece bayandan araba almam hatta manuelise hiç almam :)
Bizim bi akraba öğretmen. Lakin yakın arkadaşı İzmir'in namlı pertçilerinden. Öğretmenden diye sattıkları kazalı Fiesta'ların haddi hesabı yok.
Mesela bu kişinin paylaştığı ilanları hiç dikkate almayın. Öğretmenmiş, bayanmış hepsi hikaye. Bunlar 3 erkek kardeş 40+ 3üde birbirinden memnuniyetsiz birbirinden nefret ederler ama 3ü de beraber ekmek yiyor. Az çok ilanlarını anlarsınız zaten fotoğraf tipinden (genelde fluence ve clio). Bütün araçlarda ufak tefek pasta cila temizlikten geçer kırık dökük olan yerler giderilir öyle ilana girer. Ama her zaman kazasız boyasız hatasız olur bu durum :D
ÖĞRETMENDEN 2016 ÇIKIŞ FLUENCE İCON 6 İLERİ 110BG FUL+FUL BOYASZ
İlan No: 419162558
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ÖĞRETMENDEN 2016 ÇIKIŞ DİZEL TOUCH ÇELİK JANT YENİ KASA BOYASIZ
İlan No: 418296583