Amerikan park yaptırmış gibi çek panpa :D
Printable View
Connecting site...
Dul değil kız satıyoruz..
Connecting site...
Satılık *** yazmış sitede bunu kabul etmiş ilginç :D
Kadran/ilan km uyumsuzluğu;
Connecting site...
allan belanızı versin sizin gibi zihniyette olan safsalakların kaza darbe boya yok sadece bir parça boyalı cümleye bak ya
Tofaş Doğan S 1995 Model 9.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 157208125
Marka ve modellerin alt başlıkları toplamışlar. Aramak daha da zorlaştı :(
SAFKAN 325Cİ ATMOSFORİK
Connecting site...
:D:D
allah allah..
Connecting site...
Şu get özürlüleri için de bir çözüm olmalı. Adam ürünü almış, 4 gün oldu. Mesaj atıyorum, ürünü aldığınız takip numarasından görünüyor, onay verirseniz sevinirim diye. Cevap ne de onay var. Yarın süre doluyor, otomatik onaylanacak ama, ben ürünü alımdan sonra gönderirken, onayı için ele geçmesine rağmen, otomatik onaylanmasını beklemem, beklemek zorunda kalmam çok saçma!
mıllet arabasını sahıbındene koyuyor sonra aradığında bı tavırlar bı tavırlar sankı arabayı bedavaya verıyor tobe yarabbi yaaa
Connecting site...
hasar kaydı var ama boya değişen yok! :)
Connecting site...
vay amk biz boşa uğraşıyoz
gidip renkli saat takacam
bi onu denememiştim :S
Sahibinden'deki çok muhterem abiler ablalar gitsin araba g.tü yazan ilanı onaylasın (ben burada tam yazmaya utandım, adam açık açık yazmıştı üstelik ilana), gitsin titizliğini göstermek için evi süpürürken fotoğrafını koyan adamın ilanını yayınlasın, gitsin Polo ilanınında Mercedes içinin fotoğraflarını koyan galerinin ilanını yayınlasın(Galeriler ilan açarken onay beklemiyor biliyorum ama hiç mi bakılmıyor ilana!), gitsin türkçe özürlüsü insanların ilanlarını yayınlasın (Terim olarak yanlış yazmay bir nebze anlarım da cümle kuramayan adamların ilanı yayınlanıyor.) ama bize gelince arabanın ön camında sticker var diye 'Reklam' oluyor onaylanmıyor, bir ürünün fotoğrafını çekerken yanına bir şey gözükürse bile 'Bir ilanda yalnızca bir ürün satılabilir.' oluyor onaylanmıyor, ve son olarak Adımı beğenmeyip ilanımı onaylamıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.