ayıp denen bısıy var yaaa kerizmi sanıyo mılletı bunlar anlamıyorum
Printable View
dün istanbula 2005 model vtec es verdik. damla boyasız. 90 binde .servis sahibinden 33 liraya :D
alıcısı var yani beyler
gerçekten rezalet, bu kafaya göre fiyat sallama olayına bir son vermek lazım aslında, nasıl ne şekilde olur bilinmez ama..
evet satıcıdır, fiyatı belirler, kime ne v.s. diye düşünülebilir tabi ;
tabi.. düşünülebilir.
paran olsa koşa koşa alırsın, gereksiz eleştiri yapma diyenlerde olabiliyor bazen, şahsen başıma gelmişti :)
fakat misliyle pahalı ve modelli bir arabaya bakıyor dahi olsam, bu manzarayı görünce kafam yine ağırırdı, üf bu ne saçmalık cümleleri eşliğinde :)
edit : bir üst postta yazan arkadaşın yazısını görmeden cevap yazdım, alıcısı varsa kendimce birşey demiyor ve izlemeye devam ediyorum, lafımı geri alıyorum :) allah akıl fikir versin şu 38.500 lüğü satmaya calısan adama.
VTEC II piyasası oldu olası hep yüksek döndü, o paralara pek şaşırmamak lazım yani :) 33-38 arası kmsi az boyasız araçlar dönüyor
alıcısı olması benım gozumdekı degerını yukseltmez ben sahsen vtec ese ıstıyosa sıfır olsun 38 mılyar vermem abı kısıden kısıye gore degısır bu durum sen begenırsın ben begenmem ama bı arabanında bellı bı fıyatı olur mılletı kerız yerıne koymanın alemı yok dıye dusunuyorum
Connecting site...
bu ilan hangi kategoriye girer
Connecting site...
eski aracım satalı 5-6 ay oldu 3. el değiştirişi sanırım yazılanlar yalan yanlış...
düşünen ve alacak arkdaşlar olursa doğruları yazim buraya...
spoon aynalar fotolardada belli olur kenarlarında vida var hb modeller içindi vidayla ben takmıştım...
ledli stoplar camları yok üstünde film var altında şeffaf cam var film camları tutuyor...
ön farlar karartmasını kendim yapmıştım yarım silikonlu taktıktan sonra silikon çekmediğimi hatırlamıştım üstten silikon attım sadece altları açık su alıyor bazen...
sisler şefaf üstünde folyo var...
aracın km'si şuan 270bin üstü olması lazım 250bindeyken vti kadran takmıştım km'si 170 bin civarıydı o var halen üstünde...
aracın ön takımı baya sorunluydu yapıldı diyorlar ama baktırmak lazım...
ön tampon zamanla düşme yapıyordu şaseden düzelmesi gerekiyordu...
arka tampondada park halindeyken vuruk vardı fotolarda belli sol arka o bile duruyor arka tamponda ayar istiyordu o yüzden...
araç birde sürekli su eksiltme yapıyordu...
bunları yazma sebebim aracın gerçek fiyatını öyle bir uçurmuşlarki ben 17.000'ye zor sattım aynı araç değişen hiçbirşey yok sadece bi app plaka var bide lastik ve tüp yeni max yapılan masraf 2000 TL'dir...
"özel yapım Sercedes"
Connecting site...
ilan başlıkları cok yaratıcı "küçük ama etkili" :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...56560612/detay
o degılge sahıbındene araclar 5 bın tl fazlasıyla yazılıyor nolcaksa :D1 yıldır satılmayan araclar var nerelrıne sokucaklar bılmıyorum :D
ATMOSFERİKTE EN GUVVATLI
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59618594/detay
şuan bir araç ilanım var ,cok kaliteli bir fotoğraf makinesiyle çektiğim fotolarla ilan açtım fakat pikselleri sayılıyor arabanın bazı yerleri bozuk duruyor sebebi nedir ?
Connecting site...
Yazar burda 1.4ün önemini vurgulamış. Bu ne amk (güzel gazete)