Connecting site...
bağcılar saçmalığı boş yolda kaldırımda resım cekılmıss
Printable View
Connecting site...
bağcılar saçmalığı boş yolda kaldırımda resım cekılmıss
kelepir corolla kaçırmayın:D
Connecting site...
Connecting site...
Aracımda bir parça sol ön çamurluk ucunda boya vardır.
1114 sase nolu arac bir adet kazaya karışmıştır.
27/04/2014 çarpma 32011 tl
Connecting site...
Connect arayan varsa kacirmasin, cok temiz aracmis.
Connecting site...
18 yıllık OEM jant replika oldu vay bee...
arka tampondaki zımbırtı hariç ben tarzını sevdim, spoiler, ön camdaki yazı vs. ( araç zaten kendinden güzel o ayrı konu :) )
fotonun sağında solunca stanceworks fatlace falan yazıyo olsa, vayy yapmış gene adamlar derdim yani :)
oha be fiyata bak aynı aracın arkadasımın babasında var komple servis bakımlı aşagı yukarı aynı kmlerde arka koltuk ısıtmasına kadar dolu olan aracı 8-9 ay önce 51 52 ye zor sattık
Connecting site...
Kaldırımdaki aracı siyah arabanız olunca ve foto çekmek isteyince anlarsınız. :/ Tabi saçma olmuş kaldırıma çıkması, kapalı otopark türü bir yerde halledebilirmiş, ama güneş altında gerekli ekipmanlar olmadan fotosu çekilmiş siyah araca kimse bakmaya gitmez bile. :D
Bu aralar araç değişikliğine gitme yolundayım. bmw yi satıp passat alayım diye düşünüyorum aynı zamanda piyasayı yokluyorum. Bazı ilanlar gerçekten sinir edici veyahut şaşırtıcı. Misal;
Varan 1: Doktordan Satlık
Doktor kullanırken, eldivenini giyip kullanıyor sanırım.
Connecting site...
Varan 2: Memurdan Satlık
Memur bey, ay sonunu düşündüğü için fazla yakıt harcaması olmaması için gaza yüklenmiyor ve arabayı hor kullanmıyor sanırım.
Connecting site...
Varan 3: Öğretmenden Satlık
Dönüşlerde matematik&geometri kurallarını kullanarak ve doğru açıyı hesaplarak sürtmeden dönüyor sanırım.
Connecting site...
Varan 4: Astsubaydan Satlık
Sanırım abimiz, arabasını silahla korumuş çizilmesin diye.
Connecting site...
Varan 5: Hayatın tadı bundaymış
Abimiz monoton bir hayat sürecine giriyor sanırım inzivaya çekilecek.
Connecting site...
Kusura bakmayın dostlar bu tür ilanlara karşı eleştirisiz kalamıyorum.