techden fahri müfettiş çıkarsa şimdiden diyalogları görür gibiyim adam yada kadın bir şey danışıcak gelicek cevap " lann sen kimsin bana telefonunu ver akıllı ol " :D :D
Printable View
techden fahri müfettiş çıkarsa şimdiden diyalogları görür gibiyim adam yada kadın bir şey danışıcak gelicek cevap " lann sen kimsin bana telefonunu ver akıllı ol " :D :D
günlük mesaj yollama sayısı kısıtlandı mı?
Renault R 12 GTS 1983 Model 1.400 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 99542479
bu ilanı kim onayladı ise iş akdini gözden geçirin bence ki diğerlerine örnek olsun, işlerini ciddi yapsınlar........
mesajlara otomatik telefon numarası mı eklendi?
bugün bir mesaj geldi,altında gönderenin tel numarası :0xxx yazıyordu
ilgi çekici komik vs bu tür ilanları bilerek tutuyorlar ki sosyal medyada herkes paylaşsın böylece bedava reklam yapıyorlar
hatta böyle bir bölümleride var
Arama Sonucu - sahibinden.com
kayıp cüceler bagajdaymış):):):
bu ilan şuan yayında değil..iş akdini gözden geçirin demişsiniz belki kendinize göre haklı olabilirsiniz fakat talep fazla ve ilan sayıları yüksek olduğu için veya sistemsel bir sıkıntıdan dolayı ilan aktif olmuş olabilir...
ayrıca zaten bu tarz bir ilanın olması için açılmış bölüm var efsane ilanlar diye yani bu ilanı kullanıcı o bölüme koysa herhangi bir sorun olmayacak ve yayınlanacak....
Mesaj sayısı kısıtlandı diye bir bilgi gelmedi..fakat az önce ben kendi üyeliğimden denedim mesaj limitini aştınız diye uyarı verdi...fakat sayı konusunda bir bilgi gelmedi kısıtlandı diye...
Ben gece vardiyasın'da çalıştığım için o.güngör gündüz konuyu görünce gerekli bilgi paylaşımını yapacaktır....
Bende şimdi bir mesaj gönderdim , altında tel. numaramda gitti...İlk defa böyle birşeyle karşılaştım...Yeni birşey herhalde ?
o uygulama sağlıklı bir uygulama değil sahibindende kadın üyelerde var isimleriyle falan kayıt olmuşlar şimdi kadın bir ürün için mesaj çekicek teli altta çıkıcak karşı tarafdaki erkek niyeti iyimi kötümü bilemessin dadanır kadına arar rahatsız eder taciz eder arada sahibindeninde başı yanar.. bence sahibinden o konuda iyi yapmamış..
evet yeni bir uygulama...benim fikrim'de iyi olmadığı yönünde ilerleyen zamanlar'da tekrar sisteme dönüş olur mu bilinmez...fakat çoğu üyenin memnun olacağı birşey olduğunu sanmıyorum...
arkadaşlar mesaj'da numara gözükmesi ile ilgili üyelerin birbirine göndermiş olduğu anlamsız,gereksiz mesajları engelleme amaçlı yapılmıştır...
Numara gözükmesin istiyorsanız böyle bir durum sadece GET işlemini kullanarak bunun önüne geçebilmektesiniz şuan...
Örnek; get ilanı olan bir kullanıcıya mesaj atarsanız mesaj kısmında numaranız gözükmez...
dün 10 tane mesaj attım hemen kısıtlandı
mesaj olayı bence çok iyi oldu .
zaten durup dururken insanlar birbirlerine mesaj atmazlar.
" daha düzeyli " olucağından eminim mesajlaşmaların .
nelere denk geldik , mesaj içerikleri bakımından :)
bu sistem farklı oldu , çok daha ince detaylar barındırıyor ...
Iphone için olan uygulamanızda bir güncelleme olacak mı acaba? Mevcut uygulama IOS 6'da aşırı derecede hızladandı ama son bir kaç gündür ara sıra uygulama içindeyken atma yapıyo bende. Uygulama multitasking de duruyor fakat yaptığım arama veya girdiğim ilan detayı kayboluyor ve uygulamanın ana ekranı geliyor. Son günlerde benim gibi bu tür bir hatadan bahseden oldu mu acaba size?
*** gibi bir sistem oldu 5 tane mesaj attım günlük hakkım doldu? bu ne laaaaaaa
Honda Civic 1.6 VTi 1996 Model 1.000.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 97798256
şunu silerseniz süper olur ***** sitede çalışan arkadaşlarımız :D sizcede gereksiz değilmi
birde böyle ilanlar var ilan vermiş araba satılmışdır yazıyor satıldıysa ilanı niye tutuyorsun kime nispet yapıyorsun :)