Ortada araba yokki yazacaktım otomatik çevirinin azizliği
Ortada araba yokki yazacaktım otomatik çevirinin azizliği
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Yav adam ruhsat satıyor işte ne zorluyosunuz![]()
Gerekli detayları vermiş alıcıya
25 haziran günü bir gece ansızın f10 çıkartması yapmış adam
![]()
Komple boyalı anlarımda komple değişen nedir ne abicim
Just a moment...
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
Bu durum aslında tahmin edilenden çok daha karlı oluyor. Filo/kurum çıkması değilse bile ***** siteden gözüne kestirdiğin motor/paket/yıl/model kombinasyonunu en düşükten sıralayıp, temizini ayıklayıp, rakamın koptuğu yere kadar aynı model aynı paket 8-10 aracı sen alıyorsun. Atıyorum en pahalısı 1600 e geliyor ama artık en düşük ilan 1600den başlamış oluyor sen de bi tık yukarıdan yazıp tekrar ilan giriyorsun haliyle piyasa otomatik değişiyor. Çok değişken var tabi ama kaba taslak anlatmak gerekirse böyle.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Sanayi ustaları adamı deli ederler
Just a moment...
Sahibinden Renault Laguna 1.9 dCi Privilege 2008 Model İstanbul 205.000 km Gri (metalik) - 30492743 | arabam.com
Dayak atarmışBu nasıl bir satış tekniği?
Just a moment...
şöyle kıymetli araçla sıradan işçilikler yapılmasına dayanamıyorum, cidden üzdü.
mat kırmızı renk , bordo tente , kırmızı jant.
şunu need for speed underground'ta 5 yaşındaki bebe yapmaz...
bide para istiyorlar ilan koymuşlarda
Just a moment...
médiocrité partout
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)