User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Jetta 1.2 alarm alarm alarm :)

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Jetta 1.2 alarm alarm alarm :)

pedere cedda 1.2 tsi trendine alıcaz . comfortline nekadarda saçma olmuş doğuşa ban hiç bir şey yok boş oğlu boş. CC yok , klimatronik yok sormazlarmı bu nasıl orta donanım ? onu alacağıma trendline alırım aradaki fark cebe kalsın.

sormak istediğim 1.2 tsi trendline için sunroof alabiliyormuyuz ?
    vw lere CC takılabiliyor sonradan ama buna takılmıyormuş.varmıdır böyle bişey ?
    son olarak yüksek hızlarda çok motor ve rüzgar sesi alıyormu?
    1.2 tsi 105 ps lik motorun genel görüşlerini alırsam çok iyi olucak. aldıktan sonra dp-chip-filtre yapıp ekonomik mod bineriz diye düşünüyorum.

41.500 tl fiyat verdiler . yıl sonuna doğru sizce yılbaşı dolayıyla fiyatlar düşermi ?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Batu görürse yazar yüksek hız muhabbetini, benim bildiğim VW de en boş donanımla bile Sunroof alınabiliyor olduğu yönündeydi. CC takılıyordur takılamayacak denli fark yoktur comf ile arasında.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Comfortline bile bomboş boş geliyor bana, trend boşlar ötesi.. Cc, mk4 lerdeki gibi falan sadece kol ile olmuyor,direksiyondan ünite vs degişmesi gerek, biraz tuzlu + servislerde vs yapamıyordu en son. Diy konusunda tecrübeli biri halledebilir ama cc'yi. Rüzgar sesi falan sınıfı için normal. Tdi kullanıyorum, motor veya rüzgar sesi sıkıntım yok . Zaten 2 ye atınca motor sesini falan bile duymuyorum neredeyse.Yalıtım konusu fena degil yani.

sunroof opsiyon olarak sipariş verirseniz gelir, ki ozamanda trend araç için bir kaç ay sıra beklemek durumu var. Bence başka alternatiflere yönelin hiç yada olmadı temiz ikinci el enazından comfortline bakın

Varsa başka sorular alabilirim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam comfortlineda babaya hitap eden bişey yok.

+Sis farı
    +Dijital bilgi ekranı hangi kapının açık olduğunu gösteriyor. (Trendde göstermiyor led komuşlar ledlerden anlayabiliyosun hangisinin açık olduğunu)
    +Ön taraftaki ızgara ve alttaraftaki tampon havalandırmaları ve kapı cıtaları kromaj kaplı.
    +Direksiyonda fonsiyonel tuşlar.
    +Deri+kumaş döşeme. Derisi yumuşak. Kumaş kaliteli.
    +Arka koltuk ta bardak vs koyabileceğimiz kol dayama.
    +Ön koltuk kol dayaması (deri).
    +ESP
    +Hillholder (Yokuşta geri kaydırmıyor)
    +Ön ve Arka park sensörü
    +Far yıkama
    +3-5 ıvır zıvır özellik daha.

aradaki farkı gösterdiğimde sadece CC olsun dedi. krom çıtalar güzel duruyor dedi. bende onu sonra yapabiliriz dedim. zaten araca jant+yay takılacak.gerisi teferruat. sadece sunrrof olmasını ben ıstedımde olmasada olur sonuçta bizimkiler kullanıcak. yanlız CC olayını bi çözüme kavuştursak. eskisi gibi yazılım ve kol değişimi ile halledemiyomuyuz şimdi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isotçuydu dimi dostum kalitesiz diye baya bi laf sölenmiş. bu konuda ne diyosun ? bozuk yollarda araç nasıl , yaltım zafiyetlerinden şikayetçi ama sen sınıf standartlarında diyosun. daha + olarak beğendiğin özelllikler ve eksi yönler nedir ? bayadır kullanıyorsun senden +/- yönlerini duymak isterim

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarıyla trendline'a opsiyon olarak ekletilemiyor sunroof...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu jettalar dayım aldığında 35 ti ya ne ara 40 lara çıktı

07jetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1.2 tsi kullanıyorum, maalesef trend almak zorunda kaldım.

Sunrooflu olarak sipariş verebiliyorsun, Motor ve Rüzgar sesi rahatsız edecek düzeyde değil, Performans olarak 105 bg yeterince iyi yığlma yok yokuşları bile full dolu iken çok rahat tırmanıyor.

Size tavsiyem Com. modelini almanız, fonksiyonel direksiyon sis farı gibi aksesuarlar sonradan takınca çok daha tuzluya geliyor, sadece Direksiyon 2.000-2.500 TL.

Ben aldım Mutluyum tek mutsuzluğum trend olması, beklemek istememeiştim o nedenle hemen almıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 07jetta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1.2 tsi kullanıyorum, maalesef trend almak zorunda kaldım.

Sunrooflu olarak sipariş verebiliyorsun, Motor ve Rüzgar sesi rahatsız edecek düzeyde değil, Performans olarak 105 bg yeterince iyi yığlma yok yokuşları bile full dolu iken çok rahat tırmanıyor.

Size tavsiyem Com. modelini almanız, fonksiyonel direksiyon sis farı gibi aksesuarlar sonradan takınca çok daha tuzluya geliyor, sadece Direksiyon 2.000-2.500 TL.

Ben aldım Mutluyum tek mutsuzluğum trend olması, beklemek istememeiştim o nedenle hemen almıştım.

hocam arada kaldım şimdi böyle deyince onlara pek takılcağını sanmıyorum. o şuan fiyat ve yakıtıyla ilgileniyor. eğer sene sonuna doğru güzel bi insırım olursa trend değil comfort alırız ama şuan 46 larda comfortlar yanlış bılmıyorsam. sız kaca aldınız aracı ? bıde şuankı yakıtı ne durumda ? yığılma performans eksklığı olmaması guzel. zaten araca chip yaptırıcam bı nebze daha normal sevıyeye gelır

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta üzerine değilde 1.2 tsi üzeerine konuşayım, leon 1.2 tsi var hertürlü yol koşulunda kuşlandım, motor çekiş olarak gayet güzel, 1.6 kadar gidiyor hatta daha iyi gidiyoda olabilir 1.6 yı o kadar uzun test etmedim, bunda hem tork daha iyi hemde 6 vites. Eğer peder tüketimle ilgileniyosa şehirler arası 5.5 civar +-0.3 litre oynuyor ankara istanbul arası genelde 100-110 km hızlarda, istanbul şehir içi rekorum maslak bostancı yazın akşam 7 civarları fsmda gidilerek 5.3 lt ile geldim dur kalk yaptım aşırı olmasada ve 4 kişi vardı arabada, aynı yolu dikkatsiz ve daha yoğun trafikte 8 ile gittiğimde oldu, ankara şehir içi bi iki ışık durkalkı rekorum akıcı trafik 5.0 lt yaktırdım,/aynı yol basarak 9lt de yaktırdım ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalıtımı segmenti içinde değerlendirirsem başarısız degil, ama benimde vw'den ve mk6 dan beklentilerim biraz daha başarılı olması yönündeydi, sen iyisi mi bir test et, kendi beklentilerinle mukayese et. Benim gürültü ses vs şikayetim yok, duymuyorum bile : ) tdi kullanmama rağmen. CC' içinse sadece kol tak olayı olmuyor. direksiyon modüllleri bile farklı..ya müdahale edilecek, yada degişecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın öğlen gidiyoruz teste . yorumlarımı yazarım buraya. forum sitesinin birinde comfort alıp + CC eklettim demiş. eğer böyle bişey olursa trendline alıp geçeriz gibi geliyor. test sürüşünde çok kısa yaptırıyorlar pek bişey anlıyamıyosun sonuçta. kısada olsa bol bol devırlı kullanıcam aracın dinamiklerini görmem lazım belkı de hiç tatmin etmeyecek bakalım kısmet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jetta üzerine değilde 1.2 tsi üzeerine konuşayım, leon 1.2 tsi var hertürlü yol koşulunda kuşlandım, motor çekiş olarak gayet güzel, 1.6 kadar gidiyor hatta daha iyi gidiyoda olabilir 1.6 yı o kadar uzun test etmedim, bunda hem tork daha iyi hemde 6 vites. Eğer peder tüketimle ilgileniyosa şehirler arası 5.5 civar +-0.3 litre oynuyor ankara istanbul arası genelde 100-110 km hızlarda, istanbul şehir içi rekorum maslak bostancı yazın akşam 7 civarları fsmda gidilerek 5.3 lt ile geldim dur kalk yaptım aşırı olmasada ve 4 kişi vardı arabada, aynı yolu dikkatsiz ve daha yoğun trafikte 8 ile gittiğimde oldu, ankara şehir içi bi iki ışık durkalkı rekorum akıcı trafik 5.0 lt yaktırdım,/aynı yol basarak 9lt de yaktırdım ))
    hocam çok güzel değerler. tam benim tahmin ettim gibi izmir trafiğinde 6.5 7 lt gibi tahmın edıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teste gittin mi kurallar dahilinde limitleri kontrol et, elemanı kafala biraz. :9

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teste gittin mi kurallar dahilinde limitleri kontrol et, elemanı kafala biraz. :9
    2 gün önce kia ya gittik ceed i test ettik ama öylesine kafada yokken maksat denemek hatun bindi bitane yanıma . otomatiği göstecek sözde , baktım anında tepkiler yok gecıkmelı verıyor, kualkçıklara aldım bıraz bastım , kırmızıda durduk hatun d moduna aldı neyse dedım bıraz da ha gıdeyım ole surduk falan neyse bıde manuele aldımmm kız bi tedırgın oldu basınca yıne d ye gecelım ıstersenız dedı ben de zorlamadım. eleman bınerse kafalarım ben onu hatun bınerse iş yaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu arabaya limitleri görmek adına teste geldim de, manueli görmezsem d de takılcaksam niye manuel var ki ??, trafik kurallarını ihlal etmedigin sürece,sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu arabaya limitleri görmek adına teste geldim de, manueli görmezsem d de takılcaksam niye manuel var ki ??, trafik kurallarını ihlal etmedigin sürece,sıkıntı yok.
    sollama bıle yapmadım ha makas falan atsak arabadan indirecekti.

aynen hocam dediğin gibi olacak. istediğim gibi test edemedıkten sonra ne anladım bu işten

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçenlerde kasımpaşa uzay bayiinden yeni passat siparişi vermek için gittik ve vazgeçtik.. böyle bi memnuniyetsizlik olamaz ya adamlar resmen alıyosanız alın der gibi konuştu bizle yok sipariş almıyoruz elimizde ne varsa o ekstra donanım eklemeyiz zaten her hangi bi araba için 6 ay bekliceksiniz de bilmem ne güler yüzlülük bile yok insanlarda artık çok şaşırtıcıydı..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YunusAydn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde kasımpaşa uzay bayiinden yeni passat siparişi vermek için gittik ve vazgeçtik.. böyle bi memnuniyetsizlik olamaz ya adamlar resmen alıyosanız alın der gibi konuştu bizle yok sipariş almıyoruz elimizde ne varsa o ekstra donanım eklemeyiz zaten her hangi bi araba için 6 ay bekliceksiniz de bilmem ne güler yüzlülük bile yok insanlarda artık çok şaşırtıcıydı..
    aynısını esenyurt doğuşta yaşadım adam bi ilgisiz bi alakasız beyaz bixenonlu cam tavanlı passat cc istiyorm diyorm sadece metalik gri geliyo dedi beklerim dedim yok gri gelcek dedi en son delirdim tmm dedim griye fiyat alıyım sacma salak fiyat çekti arkama bakmadan uzaklaştım
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)