Selamlar arkadaslar otomatik r60 cooper s imi manuel yapmak istiyorum tecrubeleriniz ve nasil olucagi hakkinda bilgilerinize ihtiyacim var r56 manuel sanzumanmi almam gerekiyor simdiden tesekkur ederim
Selamlar arkadaslar otomatik r60 cooper s imi manuel yapmak istiyorum tecrubeleriniz ve nasil olucagi hakkinda bilgilerinize ihtiyacim var r56 manuel sanzumanmi almam gerekiyor simdiden tesekkur ederim
Sanziman ayni da git arabayi sat r56 al madem![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
arabaya gönül bağın yoksa, manuel almak çok daha uygun maliyetli (belki daha karlı) ve acısız olacaktır.
Bu kasayi eldeki imkan ile manuele cevirezsin hizlanmak icin ise sanzimani guclenir ve sanziman sogutucu yap ozgunlerlede konus sanziman yazilimi icin ne yapabilirler
Sana mini JCW vereyim düz vites hiç uğraşma
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
R56 duz sanziman ben sana bulurum ama bu ise harciyacagin para muazzam hadi onuda gec R56 sanzimani taksan araba 4 ceker nail olucak nasil aktaricaksin sirf iscilik 6 7000 TL odersin yani attigin ta urkuttugun kusa deymeyebilir
mesaj kutunuz dolmuştur, öm atamıyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
4 gozle bekliyorumAllah utandirmasin
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)