buyrun aradığınız bu şekilde sanırım ...
ELOPS 320
ELOPS 100
Printable View
bende 1 sene kadarlık bir süredir ara ara bisiklet kullanıyordum ama son zamanlarda daha da arttı sevgim bisiklete karşı geçen sene, mekanik disk frenli Kron XC150 almıştım yavaş yavaş başka modellere de bakmaya başlarken bu haftasonu bir tane de XC500 aldım, ilk kısa turumu da yaptım şimdilik 20-25km civarında gayet memnunum, ilerleyen günlerde aşırı yorarsa yol lastiği takmayı düşünüyorum sadece :)
http://i.hizliresim.com/Pq65Zd.jpg
http://i.hizliresim.com/NqgqYN.jpg
bu da eski bisikletim aynı zamanda satılık :) (bakımlarını dün yaptırdım, evde yatıyor tertemiz)
http://i.hizliresim.com/2gNgYv.jpg
Connecting site...
sonunda aldım bende bütçeye 40 tl daha çıktım 840 a salcano city sport 30 aldım v frenli continantal lastikli falan.. 5 km kadar kullandım resmen akıyo yolda 10 yıldır bisiklete binmedim yinede yormadı.. aksesuarlarıda ebay den sipariş verdim bekliyorum :)
continental lastik çok iyidir tabiri caizse eşşek derisi gibi kalındır kolay kolay patlamaz 3000 km dir daha patlak 1 kere verdim ondada çok zorlandım sök tak yaparkken, sert lastiktir konfor pek yoktur bilginiz olsun
bende geçen sene WHISTLE MIWOK 650B 1491D almıştım. gidondan kilitli olması hem şehir için hemde cross sürüşlerde çok iyi bi avantajdı tek kötü yanı selesi çok sert fakat malzeme kalitesi gayet güzel almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
Arkadaslar bayan icin sehir bisikleti almaliyim...
cok ozel, bol dolara sahip bir bisiklet yerine daha siradan, ekonomik sehir bisikleti tavsiyeleriniz nelerdir?
Marka model?
Ayrica, tedarigi ve indirim vb.konuda izmirde yardimci olabilecek tanidik bisikletci var mi? Varsa, telefon/adres/contact person bilgilerini alirsam cok memnun olurum...
salcano bu konuda fiyat performans açısıdan en iyisi bence , city sport 20 yada 30 olması lazım kitlemeli maşalı ve 28 jant ve shimano sistemli güzel bisiklet fiyatıda tahmini 750 lira civarı olması gerekiyor
Tesekkurler
peki salvano Cappadocia nasildir?
Aramızda bisikletçi varmı veya alabileceğim tavsiye edicek biyer.
Erdem eğer istersen sadece 1 kere binilmiş kız arkadaşıma aldığım Carraro Lara var elimde çok uygun bir fiyata verebilirim.
bayan için tuzsuz/az tuzlu şehir bisikleti önerileri alabilir miyim ! :)
sonunda siparişimi geçtim carraro crx 970 te karar kıldım yarın büyük ihtimalle gelir pişman olucağımı sanmıyorum
CARRARO B
bu arada izmir belediyesi sağolsun iki yakayı bir araya getirmiş bisiklet yolu yapmış sözde ama yapamamış özellikle bostanlı alsancak arası belli noktalar faciya bence özellikle alaybey turan arası ilk defa kullandım bu arada neyse melez deltasında ön lastiğim patladı yanımda yama vs olmadığı için alsancakta gezmediğim yer kaldmadı alsancak gibi bir yerde birtane bisikletçi olması saçma geldi bana birde bisikletle seyhat etmeye yeni başlamış biri olarak izmirin en gözde yeri olan yerde birtane bisiklet tamircisi olması çok üzücü neyse lastik patladı ben aldım bisikleti elime yolumda yürüyorum alsancak köprüsü üstünde iki kendini geliştirmemiş yerlisi olmadığı toprakları kendine mekan sanan şahıslar tarafından gasp edilmeye kalkışıldım grup dışında kendi kendinize tur yaparken lütfen çok dikkatli olun
Bisiklet bakımlarınızı sezon açılmadan yaptırın :)