Bizim özel hastane var 7 sülale doktor raporu kolay alırım konustumda cevap güzel oldu babamdan :D güneş alerjisi olan insan cabrio arabamı alır derse polis ne cevap vereceksin :D:D
Printable View
senin iş yaş baran :)
Valla ben hususi emniyete gittim bugün danıştım adam dediki o yazıyı getir bana işlerim ama görmeden işleyemem dedi bide örnek göster ded :) steam'dan yardım alıcaz bakalım olursa.
Cam filmi ve eksoz dışındakilerde bence problem çıkmaz. Eksozun affı yok ama cam filmi için bazı resmi yazılar bahane olabilir. Tehdit, önemli kişi, göz rahatsızlığı gibi.
İstanbulda 10araçtan 6sı cam filmi nerdeyse.oturduğum yerde takıntı haline geldi sayıyorum filmli arabaları.Yarısında film var acık yada koyu. Film olayını çözülmez böle insanlara illegal iş yaptırmaya devam ederler başka bi cacık olmaz.
film için doktor raporu olayını duymuştum ama polis kıl olduktan sonra hiç bişiyi tınlamaz gibi geliyo bi ara birisinden duydumçocuğun arabasını bağlamışlar polis demişki sökcen bunları çocuk ta demiş başka yolu yokmu bu işin polis demiş ruhsatına işlet çocuk tama diyoo işleyin o zaman cvp süper işlemiyorum...:D:D:D