aynen kanka +5800 den 8400 :P
Printable View
aynen kanka +5800 den 8400 :P
beyler iyi eglenceler gelemıycem ben yağ pompam arızalandı. bitince artık.
Gecmıs olsun abıı
Guncelll...
hadi bakalım kaan yapıştırrrr
Pr geliyor bu akşam aj ile denemeye
Benim araba salı veya çarşamba çıkar ancak işler çok yoğun
Tuncay abi üzücü oldu ya senin durum cidden. hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde çıksında gerisi önemli değil ya zaten.. Pr yi aramızda görmekten çok memnu olucaz bende denemek isterim çünkü eşit speclerde vti ile..
video beklerük kaan :))
Yagmurrrr.....
tam yola cıkıodum Onurcan (dc) yagmur var gelme dedi :D tamamdır şimdi ben bu benzın parasını servise harcıyım :D
Bol bol denemeler oldu ama Aj fazla yorulmadı ZN 306 gtı ıle denedı masallah Aj'ye soguk motorla gazladık ama olsun genede ezdırmedı kendını
Dc cıgerısz oldugunu gosterdı yarın vıdeolar pıyasaya duser :)
Soğuk motorla ne demek yaa anlamadım:soru:
Aracı ısıtmadan roll yaptın soğukken vtec açtın herhalde
ama zaten komple soğuması için 3-4 saat lazım ataşehire 5-6 civarı geldin demekki bekledin soğuttun sonrada 12 de roll a çıktın:)
Aksam pr vtec gelicekti trafik var denemicez demissiniz...
aracın vtec açması için belli bir sıcaklığa gelmesi gerekiyor bunu benden daha iyi bilirsiniz ki.. araç Umut'un dediği gibi 11 gibi geldi park ettik Kaan benim aracıma geldi co pilot olarak gece 4 te gelip ümraniye sapağına kadar 306 ile denedi videosu var yüklenmesini bekliyorum biranda 6 tane video yüklemeye çalışınca kasıldı gösterrim..
PR ben dedim şekerpınar'a çıkıcaz kavacık-ümraniye dönüş yolu çok kalabalıktı ismini unuttum arkadaşın fazla vaktim yok diyince bende daha sonra deneriz dedim.. çünkü biz ataşehirdeyken arkadaş daha evdeydi gelmesi en az 1 saatti deneme olmayacak demedik sadece trafiğe girmemesini ama yine kendisi bilir dedik PR-AJ şüphesi kalacaksa Akıllarda AJ her zaman hazır ;)