Maşallah,Allah güle güle binmek nasip etsin:)
Merak ettiğim bişey var,tüm bu modlardan sonra aracın şehir içi yakıt tüketimi ne kadar??
Printable View
Maşallah,Allah güle güle binmek nasip etsin:)
Merak ettiğim bişey var,tüm bu modlardan sonra aracın şehir içi yakıt tüketimi ne kadar??
Maşallah burhan kazasız belasız gönlünce olsun :)
Çok iyi bir km. Normal vtec gibi nerdeyse. Ki bu kadar yüklemeye daha fazla yakması lazım.
şimdi bi hesap yaptım, yaklaşık 175 TL ile 580 km yol yapmışız...çok yüklenmeden...hatta konyaya geldiğimizde çok azda benzin vardı...;)
hayırlı osun kazasız belasız çok güzel
kazasız belasız hayırlı olsun kardeşim
Maşallah çok güzel sonuç ama kayıp çok fazla.
savaş usta 4.785 takman lazım dedi bende zaten 4.785 arıyorum onu taktıktan sonra sonuc ne olur bende bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun, bende çok mantıklı iş yapmışsın. Allmotor vteğe yapılabilecek her birşey yapılmış. Piston kol değiştirip turboya yönelme alternatifi olmsı da çok iyi :) Emeği geçenlerin de ellerine sağlık. Kazasız belasız.
Videolar ne zaman?
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
154 beygir yere güç vermiş araban. %15 kayıp var desek 181 beygir.
Yanlış anlama elindeki parçalar ile çok daha fazlasını alabilmen lazım. Bir yerlerde bir yanlışlık olmalı.
Bomboş b20b blok, bomboş kapak, 8.8 sıkıştırma. 4.78 kısa, skunk2 pro manifold ve 68mm TB, dc headers komple 2.5 egzos. Daha suyunu çıkartıp ayarlamadım piston falan yok diye. Ama eminimki 5-10 beygir daha alırdım bundan. İki yıl falan olmuştur.
http://img299.imageshack.us/img299/5471/dynotb6.jpg
sonuc guzel de aklıma yatmayan tekerlek gucuyle motor gucu arasında bu kadar fark olması.. bir tuhaflık var.. bu kadar fark olmaması gerekiyor..
baqin arabada anlamsız bir sorun var şöle arabaya avans vurduramadım ogün kesinlikle vurmadı bununn sonucu mekanikten çok elekronik olduğununun kanısındayım şöle buji olabilir kablosu olabilir bunlar haricinde bobin olabilir
ditiribüör olabilir arada kablolar parazit alıyor olabilir