arkadaşlar flas s im deki orta susturucuyu cıkarmak istiyorum fakat aklımda bi kaç soru var
araç 1.7 karburatörlü
1.yakıt artışı olurmu yani daha cok yakar mı ?
2.araca nasıl bi yararı olur
3. ne gibi zararları vardır
komple egzos yaptır ortaya da susturucu felan koyma sakın.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
kat ile orta susturucuyu aldım
ses yüzünden basıyorum doğal olarak yakıyo
en azından birini geri taksam mı diyorum
ben fazla basmam deme sakın
Bence katı sökebiliyorsan sök orta sağlamsa kalsın, aracın sonuçta stock, hem alt devirlerin değişmez hemde biraz rahatlama olur kaç bin km'de ? Gidişi için bence böyle iyi ama ses istiyorsan komple düz ve güzel bir son susturucu ile çok iyi olurüst devirlerin çok iyi olur ama boru çapına göre alt devirlerde sıkıntı olabilir ...
1- Aynı yakar (gaza gelip basarsan yakar ayrıca son susturucun varmı? ortayı sökmüşsün sökmemişsin son susturucun yoksa gerek yok)
2- Gidişine hiçbir yararı olmaz (dikkat çeker yararı olur son susturucun var sayıyorum)
3-Hiçbir zarar olmaz tavsiyem güzel bir egsozcuya düz boru yaptır ardından güzel bir avans düp kullanıyorsan yaprak mikser benzin ayarınıda güzel yapsınlar hoşuna gider fakat polisler 2dkda bağlarlar sonra pişman olursun.
örn ben 51düz+4-1headers+ottosonsusturucu HEPSİNİ SÖKTÜM![]()
bizim eski evlerden birinden kalma soba borusu var onu verim mi sana?kaynatırsın bi güzel wwwooowwww die kullanırsın. Camaro gibi olur valla. Ses Camaro görüntü filaş!![]()
Orta susturucu zaten flash S adındaki S gibi abuk sabuk fuzuli bir kombi tesisatı havasında durur...
Sök gitsin.. adını anma...
Ama bide açık bir son susturucu takarsan gürültüden durulmayabilir.
Flash S'te kat ne ararEuro1 falan falan değil bildiğimiz African 0.5 emisyonunda alet...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)