ön taraf leş
Printable View
ön taraf leş
Ben çok beğendim,coilover'la yılan gibi olur miss gibi de binilir :)
bu kasası biraz daha güzel olmuş, diyerinde kafa kocaman ufacık kıç vardı
bi tane arkadaşıma(arabalardan zerre anlamaz) bu arabayı yolda gösterdiimde o ne la öle dedi sürücüyle yolcu koltuğunun arasına tavana ağaç düşmüş sanki o boşluk ne dedi :D
gayet güzel olmuş ama direksiyon ve jantlar facia..1.6 260 bg iimiş gerçekten...
bir golf r deill
1.6 260 hp cidden iyi olmuş fiyatı uygun olursa çok satar gibi. Chip + Egsoz+ filtre cok kolay 300+ hpleri görür. Servisler patlak motorlu RCZ kaynar artık.
1,6 da 260 hp olması mümkünmü acaba? bilmediğimden soruyorum :)
gariban audisi :) iyi sattı bir benim ilgimi cekmiyo heralde ama yinede çirkin bence
çok güzel araba da, fiyatı yüksek olur kanımca
RCZ Asphalt sacma sapan ozellikleri ile (desenli koltuk, mat boya) 98.000 TL idi bu 100.000 un ustunde olur rahat.
olmus bide bunun buyuk versiyonu ciksa ezecek.
bu çocuk okur...
konuyu hortlatayım. rcz-r'ı autocar test etmiş baya beğenmiş. diferansiyel kilidi filanda var torque steering fazla yokmuş. bu güçte önden çeker araç için çok iyi bir şey bence. 0-100 5.9 sn
edit: video eklemeyi unutmuşum :)
http://www.youtube.com/watch?v=UMaL8...wEXMuGkTK-kD9Q
1.6 260 hp manuel ve goruntu aslinda bakarsaniz tam turk isi
Hayatta bir fransiz almam derdim ama bu dusunulur.vergiside normal olucak.insallah tuketim konusuda 2.5 cc ler kadar deildir.
araç 270 hp, açılan konu güncel olmadığı için 260 denmiş. 308 gti da aynı motorla gelecek, fiyatı uçuk olmazsa fransız olduğuna bakılmaz direk alınır :)
Bu araba en fazla 120 bin lira olur
120 liraya sifir coupe 270 hp araba varmi :)
Iyice bi bakmak lazim testleri gorusleri okumak lazim ama benim kadar fransizdan nefret edeni birisinin kafasina yattiysa...
Yemisim direksoyununu jantini ki begendim jantini.