Yapamam, benim işim değil.. Yapmakta istemem..
Printable View
yazık yaa :(
yazklar olsun be
ak ya sabahın su saatınde ızlemez olaydım 10 dakıka once 1 pıt bı dogo ıle oynarken sımdı bunu ızzlemekk zor oldu ak sakın sessız ...................................
Benımde pitbull'um var o beyaz'a cok benzıyor cok içim sızladı Allahınızdan bulun bu nasıl bir caniliktir şerefsizliktir.
şu hayvanların adı çıkmış dokuza inmez sekize, saldırgan derler ama bir çok insana tercih ederim.
sabah sabah midem kasıldı..
kendim besledigim için soyluyorum baskalarının fıkırlerı benı ilgilendirmiyo cok asil ve harika akılı varlıklar allah belalarını versın .. kotu sekılde yetıstıren sahıplerının saga sola saldırmalarını saglıyanların korkutucu gorunume ızın verenlerın hepsının topunun allah belasını versın
Kötü bir video, o karı da cellat gibi insan üzülür biraz... Canım cicim diye köpişleri öldürdü...
yahu yeter artık şu hayvanlara bakış açınızı değiştirin EY DÜNYA!!!
gelin benim tigerimi görün kediyle oynayan pitbull görün 8 aylık bebekle oynayan pitbull görün bu hayvanları bu hale getiren o.ç sahipleri daha 3 5 aylıkken karanlık odaya kapatıp sadece kendi kokusuna alıştıran ve çiğ etle besleyen o.ç sahiplerini uyutun bu hayvanların sizden istediği hiçbişe yok sadece sevgi .........bizim milletimiz öküz elinde köpek gezdiren birini gördükleri zaman bağırmalar el kol hareketleri hoşt pışt sesleri hayvanlar tepki gösteriyor sonra saldırgan köpekler oluyor lütfen hayatında pitbulları sadece tvde görmüş insanlar bukadar ön yargılı olmayın inanın diğer köpek ırklarından farkı yok sadece yetiştirilme tarzı yüzünden bu haldeler....
Ne olursa olsun, izlerken bir tuhaf olmamak elde değil.
Yazık be abi gunah
sabah sabah kotu oldum :(
Beyler belkı tuhaf karsılayacaksıznız lakın ben yaklasık 2 yıldır rot beslıyorum ve can cığeriz ONSUZ YAPAMAM . Lakın Bır sualım olucak hazır konusu acılmısken pıtbull almayı dusunuyordum cevremın verdıgı tepkıden dolayı baya bır caydım bana denılenler işte cok kıskanc hayvan ne zaman ne yapacagı bellı olmaz sahıplerını bıle oldurme rıskı cok yuksek sadık degıller sıddete cok megıllı hayvanlar dıye ....
Gercekten pıtbullar nasıl hayvanlar yavruyken alıp buyutmeyı hala cok ıstıyorum acaba artı ve eksılerı nelerdır yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım tesekkur ederım :)
gözlerim doldu... mnkyum çok fena oldum
allah belanızı versin şerefsizler !!!!
Bu işi yapmayı nasıl kabul etmişler bir de kibarlık yapıp masum hayvanın kafasını yavaşça yere bırakıyor ulan öldürüyorsun işte neyin sevecenliğindesin ? Nasıl yaparım demiş bu işi insan olamaz bunu yapan.
Eskiden biraz farklı düşünüyordumda bu video beni çok kötü yaptı. Gerçektan bu insanlık olamaz.
Bu arada tamami ile yetiştirilme tarzı ile alakalı .. Köpeklere fısıldayan adamın ölen pitbulu vardı bildiğin melek izleyenler olmuştur illaki ne köpeğe ne çocuğa hiç kimseye havlamıyordu bile.
Can var...
obje olarak görülüyor malesef
manita mıknatısı konusundada
bilimadamlarının gazetede yayınlanmış bir araştırması vardı okuduğum
köpek sahibi olanlar olmayanlara nazaran ilişki için partner bulma konusundaki %lik oranı daha fazla ama inanın belirli ırklar için geçerli bu kavram.
bunun sizin bahsettiğiniz mantıki olayla alakası yok çünkü birtanesi insan hertürlü derdini anlatabilir ama bu can dostlarımız malesef dertlerini konuşarak anlatamıyorlar sadece bakışları hareketlerini kullanıyoruz onları anlamak için.
rottan farkı yok huy konusunda eğer sevgiyle büyütürseniz on numara can dostu oluyor
Bence köpeklerden çok onları sırf hava, civa hesabı çamaşır ipinden boynuna tasma yapıp altına çakma A&F eşofman giyip marifetmiş gibi sahilde milletin üstüne üstüne sürdüren tiplere ötenazi yapılmalı.. Hayvanların suçu günahı yok. Tek hayvanlar sahipleri..
Yazık günah ya ! nasıl böyle bir şey yapabiliyorlar or.spunun evlatları hiçmi içiniz cız etmiyor bu nasıl insanlık kahpenin evlatları insan hakları vs diye geziyorsunuz ortada hayvan hakları nereye gitti he !!! amk çocukları !!! böyle bir şey olamaz ya...
30 Eylül pazar günü 14 de taksimde yürüyüş var mutlaka orda olacağım !
yazık günay ya:(izliyemedim valla kapattım yarısında
Köpekleri çok sevmem özellikle pitbull ları ancak içim acıdı...
Özellikle ilk beyaz olanın gözleri kapatışı...
pitbulları sevmem ama canlı sonuçta içim kötü oldu..
hele o kahverengi bitirdi beni dili dışarda kaldı...:(
şerefsizler...
Bu nedir ya vicdansız şerefsizler
acim acıdı valla nerden izledim ki :(
analarını s....m bunların o... cocukları yazık ya hayvanlarda kuzu gibi gözlerim doldu yaa nasıl bir katliyamdırbu ... :(
dedik işe başlicaz pazartesi bugün güzel geçsin yeni hafta yeni umutlar....ama bu videoyu izedikten sonra dedim ki keşke sabah dayak yeseydim daa iiydi...yazıktır günahtır şerefsizliktir adiliktir...
videoyu izleyemedim. iğne ile uyutuyorlar mı ? Neden böyle tepki gösterdiniz anlayamadım ???
İyi de arkadaşlar bu en medeni öldürme şekli... Nede nböyle bir tepki veriyorsunuz.
Sahiplerinin egoları yüzünden Pitpulları öldürmek ne kadar doğru onu tartışırız.
Ama iğne ile öldürmek acısız kansız en iyi öldürme şekli. İnsanları idam ediyorlar
böyle. Ben kendi köpeğimi ellerimle götürdüm uyuttum bu şekilde.
Unutmayın ülkemizde, ben çocukken belediye ekiplerinin tüfekle, zehirli etle,
canlı canlı gömerek köpek öldürdüklerini bilmiyormuyuz ? Ben kaç kez şahit
olmaşumdur zehirli et yiyen köpeğin can çekişmesini... Kasılarak ağzından köpürerek
gözbebekleri renkten renge girerek... Ha keza tüfekle öldürülmelerine bile
şahit oldum. Canlı canlı gömüldüklerinide bi belediye çalışanı tarafından duydum.