Xperia S i gördüm görmez olaydım![]()
yarın kesin alıyorum telefonu yardımcı olun kararsız kaldım
htc one x veya sony xperia s düşünüyorum.bu ikisi arasında sizce hangisini tercih etmeliyim
barnak bassam olurmu ?
u yu boşverin arkadaşlar.bütçeyi bi miktar yükselttim kesin kararım xperia s veya htc one x.
bu iki telefon arasında kararsız kaldım.aşağıdaki linkte telefon özellikleri mevcut.xperia s ekstra olarak ps oyunlarıda oynanabiliyor sanırım.
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Sony Xperia S vs HTC One X kıyaslaması
barnak bassam olurmu ?
kardeşim bütçeyi zorlamadan s2 al geç.gayet hızlı telefon.alırkende satarken üzmez.şık ve hafif.diğer modeller elinden zor çıkar
kürek gibi elim vargenede s2 ciddi kaba bence.xperia daha zarif duruyor.zaten çok kararsızım kafam iyice allak bullak oldu
barnak bassam olurmu ?
sıfır motorola atrix alabilirsin sanırım 850-900 tl şuanda emin değilim. ben 5 ayönce aldım çok memlunum.
düşünürseniz eğer
http://www.techturkey.com/forum/off-...lgisayari.html
hala telefon alamadık spor gazetesi
amerikadan gelen cihaz alınırmı sizce.cihaz sıfır kutusunda ancak garanti yok kayıt işleminide ben kendim yaptıracam başkasına güvenmiyorum 3 ay sonra patlıyor yoksa
yani yurt dışı cihazları nasıl sorun yaşarmıyım.
barnak bassam olurmu ?
gün itibari ile xperia sola almış bulunmaktayım ve bu gün ICS güncellemesi geldi![]()
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)