Simfree,unlock olayları nedir iphone 5'te..Cıktımı ? yoksa öle bisey yokmu artık.Herhangi bir modeli getirip çalıstırabilirmiyiz burda kaydını yaptıgımız takdirde ??
Printable View
Simfree,unlock olayları nedir iphone 5'te..Cıktımı ? yoksa öle bisey yokmu artık.Herhangi bir modeli getirip çalıstırabilirmiyiz burda kaydını yaptıgımız takdirde ??
Annemler amerikaya gidiyor önümüzdeki hafta.
1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.
sadece konuşup mesajlarşmak için git 60 liraya nokia satılıyor naapacaksın 3300 tl lik telefonla. 4S halen satılıyor 5den 100 dolar daha ucuz amerikada. İlk seri diye bişey yok yazılımsal sorun olabilir o da ilk seride değil hepsinde sorun demek. 5 çalışır simcard ı ayarlayabilirsen.
Bir de şöyle bakalım:
Ekmek burada 45 kuruş.Eğer yanlış hesaplamadıysam bu telefonun parasına aşağı yukarı 7200 ekmek alınıyor.Bir aile günde 3 ekmek yese 2400 günlük ekmeğe tekabül ediyor.O da bir ailenin 6,5 yıllık ekmek gideri demek oluyor.
arkadaslar alacaksanizda 3 ay bekleyin
goreceksiniz 2400 ler civarina dusecektir yine
yazik gunah 3500 lira nedir ya
vay arkadaş burda 75 kuruş 1 ekmek :) farka bak
Sim kilitli iPhone almayın arkadaşlar sonra çok uğraşırsınız yok gevey'di yok ultrasn0w'du yazılım düşürmesi falan filan İP5'için unlock'un olup olmayacağı bile meçhul Sim kilit'siz tercih edin abd'de sim kilitsiz modeller hala satışa sunulmadı ne zaman sunulacağı hakkında bilgisi olan varsa bana'da haber versin.
evettttt siyah ve beyaz olarak getirdik dükkanda sim free olarak hazır fiyat 2,750 :D
veren çok mınako :D 4 tane satıldı
tech üyelerine 100 lira daha son indirimi olur :D
Iphone olayında operatörlerden önce getiren güzel ekmek yiyor valla:D
Sim kart işini naptınız muştu?
bizimkide cuma günü gelsede oynasak şu sim olayı inşallah can sıkmaz kartı 4 te kesmiştik şimdi bir daha kesicez...
Ufacık bişi kaldı koskoca karttan :D
muştu mesaj kutunu boşalt :D
Sim free satısa sunulmadıysa sim free cihazlar nerden alınıyor ?? Biri tam olarak acıklayabilir mi ?
oda bizim işimiz :)
sim kart benı bağlamıyo low :)
ferrariye binip kaçak iphone 5 kullanmak istiyorum..
Bu paraları verene oturduğum yerle gülerim. Tanıdığım biriyse de çok uzun zaman billur geçerim.
Biri yer biri bakar demişler.
İyi para valla :) ben bugün sordum doğu bank ta 3000 tl
veren var ki istiyorlar bu parayı..
apple ın sitesinde henüz simfree cihaz satılmıyor buna bakınca simfree daha çıkmadı diyesi geliyor insanın ama herkes kontratlı mı almak zorunda illaki çıkmıştır simfreeleri diyesim geliyor böyle saçma bi döngü oluşuyo.
Yahu simfree catır catır dolaşıyor elden ele.Vardır bence.
simfree olmaz olur mu, nereden cikiyor bu söylentiler anlamiyorum?
operatörden alinan cihaz olsa anlarim da, apple store'dan yapmayin allah askina.
adamlar t-mobile kilitli cihazi neden satsin :)
beyler forumdon. sitesinde 1850 liradan başlayan fiyatlarla satiyorlar.tabi madem erken getirdim şu fiyata yapiştıraym diyenlerde var :D sim free.tabi ticaretin detayini bilemiyorum bilginiz olsun.
beyler türkiyede 1850 liraya satıyorum diyen adam size kutu içinde çakıl taşı gönderir ayık olun :)
ilanlarda 2400 lirayada var aradık 2850 den aşağı vermem diyo adam
dün elimdekiler bitince 2500 liradan alıp 3000 liradan 3 tane daha cihaz sattım kimse kimseyi kandırmasın yane :D
şuan almanyada ucuz sanırım cihaz 700 küsür eurolarda
barancım simfree alırsan sorun olmaz nano sim kart daha türkiyede çıkmadı ama ankaradan metrcan kesip biçerek yapmış olmuş nano sim kart gelene kadar idare edecez artık :D
bu arada simfree cihaz bol arkadaşlar şuan bi siyah bi beyaz kaldı elimde :D
Almanya'da 650 Euro gibi rakamlar, ben operatörümden alırsam 750 ye geliyor.
telefonun ederi tabiki bu değil ... şuanda alanlar bile çok iyi biliyorki ülkeye resmi girişinden sonra fiyatlar şuankinden muhtemelen 1.000 TL aşşağıda olucak... 3.500 liraya ilanlar var , alanlarda var çünkü ... oda kimsede yokken almak için ... değer mi ? bence değmez ... çok param olsa harcicak yer bulamasam alırdım bende :D
İzmirde arkdaşım 2.250 den elindekileri bitirdi şimdi ön sipariş 1.999 dan satıyor sim free. Ben Vodafon getirdiğinde kontratlı alıcam o yüzden almadım.
Millet bi de bu paralara alıyor ne zengin ülkeyiz ya
düşüyo fiyatlar zaten 3300 ilk alınan talepler şu an 2900'e düşmüş ...
4S te ilk çıktıgı zaman 3200 dü. 1 ay sonra 2800 e düştü ve sonrası zaten klasik fix fiyat 1900-1700 aralarında seyretmişti.Bu da aynı şekilde olur diye düşünüyorum. 2-3 ay beklersenz 1900'den alabilirsiniz. :)
Ya bırakın ne iPhone5' i yaaa çok çabuk çiziliyor arka kapağı yanlardan atma yapıyor. Yapmayın etmeyin üzülürsünüz onları görüp verdiğiniz paraya..