Lan buzim malda cizik yok dimi ahahahaha
Printable View
Lan buzim malda cizik yok dimi ahahahaha
Almanyadan dun teyzeme aldirdim 850€ aradaki farka bak turkiye ile soyuyolar adami ya
ıphone 5 ler nano sim le çalışıyor bugun nano sim sordum sağ sola one dediler :D
Nano sim Turkcell ve Avea'da mevcut
fiyat dogru..
ben almayi unuttum, 4ten cikardigim simi kestim bictim sonra aradim nano sim vermediniz bana diye :)
demek ki güzel kesmissiniz,böyle kullanin dediler ve suan da kullaniyorum :)
cizik cikanlara gözümle sahit oldum,benim sansim varmis hatasiz.
olsaydi da degistirirdim zaten.
İlk defa ıphone 5 kullanacağım.Turkcell lerde pasaport kaydıyla birlikte nano sim alabilirmiyim?
burada tutorial var :)
http://iphoneturka.net/2012/09/mini-...iyede-ilk-kez/
suan apple store lar hemen veriyomu bilen varmı? ekim 5 gibi ingiltereye gidicem bekleme olmadan hemen alabilirimiyim?
iphone 4S'i ilk darty mi getirmişti?
beyler sız 3ooo bın verıp bu telı alıcakmısnız merk ettım hakkaten helal olsun:)
şahsen 1300 liradan 1 lira fazla vermicem
şu kutudan çizik çıkma olayı olmasa bende yurt dışından alcam, çünkü 3000 tl lik rakamı haketmiyor.bide bakalım tr de çizikli cıktığında satıcılar bu durum karşında ne yapcaklar.
9 Kasım'a kadar vizem var uçak biletimi alın ortak. Alır gelirim isteyenlere :hehe:
beyler bunlara sakın para vermeyın.turkiyeye gelince fıyatlar dusecek.sımdı turkiyede yok diye ucuza alıp pahalıya satıyorlar kanmayın bunların oyununa.
İphone 5 inde çok bi esprisi yok 4s ten.
klasik ilk türkiyeye gelmeden ve geldikden 2 ay sonraki rakamlar 3000 TL sonrasında düşecek...
Gold bilgisayar'da çalışıyorum şuanda stoklar bitti
gold da grey satıyor dogubankta,aralarında 700 tl var oda yalandan garanti veriyor buda, kullanıcı hatası dyip kitliyorlar grey mallarda nasılsa,iyi vurgun yaptı toplu getiren firmalar
yarın geliyorum var mı isteyen :D
Iyi iyi düşsün de fiyatlar az bişey bi kaç aya kadar alıyım ınsallah 2 3 yıl kullanıcam gıbı gorunuyor :)
uygun düzgün fiyata getiren varmı ?
düzgün fiyata getıren olursa bende ilgilenirim
ne düzgünü ya 1500tl ye aldıkları telefonu 3300 e satabiliyorlar.böyle bilinçsiz tüketici bu kadar çokken kim düzgün fiyata versin
Haftaya 3 siyah 2 beyaz 5 getiriyor arkadasim 2300 den verecek isteyen olursa pm atabilir
Bugun paris lafayette'nin orda shopta iphone 5e 679euro fiyat verdiler.2500-3000 tl ye satanlar cok uyanik heralde:)
Abd den gelcek olan varsa öm alayım, başka birşey için :)
abd ye gidip gelecek bir dost yokmudur ayfon5 getirecek ? bizi kikmeyecek ?
arkadaşlar o paraya amerikaya gidip gezip 5 alıp gelirsiniz :)
2000 liraya arkadasim getirecek 21 ekim istanbulda isteyen pm atabilir.
1250 dolara isteyen satarim pm atmanız yeterli beyler gecen siteye ilan actım kapattılar 1250 dolara isteyene satarim
2 lira verilmez yazik gunah. Bir dost bulursak 1264 tlye getirir :D
beyler çarşamba avrupaya çıkıyorum..ordan bakıcam size yazarım fiyatını..uygun olursa 3-5adet kadar getirebilirim.kimse yanlış anlamasın alıp satıcı değilim...3500 tl bir telefona verilmez..şunuda belirteyim..yurt dışı telefonları pasaport kaydı gerekmekte ..bilginiz olsun..
pekı yurt dısından aldıgımız zaman telefonu oldukı bozuldu bızım hatamızdan dolayı veya telefondan kaynaklanan bır sorundan dolayı bu nasıl halledılecek ?
bu konuda aydınlatabılırmısınız benı ***** 2000 lıra verıcez en az bı telefona bosa gıtmesın ?