Sim free satısa sunulmadıysa sim free cihazlar nerden alınıyor ?? Biri tam olarak acıklayabilir mi ?
Printable View
Sim free satısa sunulmadıysa sim free cihazlar nerden alınıyor ?? Biri tam olarak acıklayabilir mi ?
oda bizim işimiz :)
sim kart benı bağlamıyo low :)
ferrariye binip kaçak iphone 5 kullanmak istiyorum..
Bu paraları verene oturduğum yerle gülerim. Tanıdığım biriyse de çok uzun zaman billur geçerim.
Biri yer biri bakar demişler.
İyi para valla :) ben bugün sordum doğu bank ta 3000 tl
veren var ki istiyorlar bu parayı..
apple ın sitesinde henüz simfree cihaz satılmıyor buna bakınca simfree daha çıkmadı diyesi geliyor insanın ama herkes kontratlı mı almak zorunda illaki çıkmıştır simfreeleri diyesim geliyor böyle saçma bi döngü oluşuyo.
Yahu simfree catır catır dolaşıyor elden ele.Vardır bence.
simfree olmaz olur mu, nereden cikiyor bu söylentiler anlamiyorum?
operatörden alinan cihaz olsa anlarim da, apple store'dan yapmayin allah askina.
adamlar t-mobile kilitli cihazi neden satsin :)
beyler forumdon. sitesinde 1850 liradan başlayan fiyatlarla satiyorlar.tabi madem erken getirdim şu fiyata yapiştıraym diyenlerde var :D sim free.tabi ticaretin detayini bilemiyorum bilginiz olsun.
beyler türkiyede 1850 liraya satıyorum diyen adam size kutu içinde çakıl taşı gönderir ayık olun :)
ilanlarda 2400 lirayada var aradık 2850 den aşağı vermem diyo adam
dün elimdekiler bitince 2500 liradan alıp 3000 liradan 3 tane daha cihaz sattım kimse kimseyi kandırmasın yane :D
şuan almanyada ucuz sanırım cihaz 700 küsür eurolarda
barancım simfree alırsan sorun olmaz nano sim kart daha türkiyede çıkmadı ama ankaradan metrcan kesip biçerek yapmış olmuş nano sim kart gelene kadar idare edecez artık :D
bu arada simfree cihaz bol arkadaşlar şuan bi siyah bi beyaz kaldı elimde :D
Almanya'da 650 Euro gibi rakamlar, ben operatörümden alırsam 750 ye geliyor.
telefonun ederi tabiki bu değil ... şuanda alanlar bile çok iyi biliyorki ülkeye resmi girişinden sonra fiyatlar şuankinden muhtemelen 1.000 TL aşşağıda olucak... 3.500 liraya ilanlar var , alanlarda var çünkü ... oda kimsede yokken almak için ... değer mi ? bence değmez ... çok param olsa harcicak yer bulamasam alırdım bende :D