vay be telefona bak bi şahin parası :D
Tofaş Şahin S 1992 Model 3.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102607684
Printable View
vay be telefona bak bi şahin parası :D
Tofaş Şahin S 1992 Model 3.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102607684
Tabiki var hatta çok güzelde bir sistemleri var. Ürünler gözönünde değil. Hepsinden sadece teşhir için olanları var. Beğendiğin ürünün yanına gidiyorsun görevli geliyor. Barkodunu okutuyor, elinde mobil pos ile geliyor. Hemen ödemeni alıyor. 1 dak içinde apple çantasında ürününü getiriyor sana. Kasaya git, ürünü bul ...vs derdi yok.
Bu tabi bahsettiğim Londra için geçerli. Diğer yerlerdekini bilmiyorum.
sistem ayni bahsettigin gibi.teshir icin tonla cihaz mevcut ama malesef görevli yanina geliyor yada sen gidiyorsun, iphone5 imiz yok diyor.
suan icin köln'de durum bu.
zaten tek problem iphone da, ben tanidik vasitasi ile cok kolay edindim ama bir arkadas uzun süredir bekliyor.kendim de konustum ama durum bu.
İspanyol sitesinde de 2-3 haftaiçinde temin edilebilir yazmışlar.
quick bi tip vereyim : yurt disinda olup iphone alacaklar , bulunduklari bolgede aksam 10:00 da bilgisayarlarindan siparis verip store pickup seklini secerlerse ,ertesi gun sira beklemeden yada telefonlar tukenmeden temin edebilirler .
Tipe bak yaa
kuzen gidip alıp geldi benim, 64gb beyaz iphone5, 849$ vergileri vs dahil, TR'den almak çok mantıksız cidden.