Typer mı nsx mi?
Fuara gelecekmi biliyormusun
Printable View
Hic Honda'm olmadi,Nsx bilmem ama R alip neymis gormek isterim...
Noldu pist rekoru simdi muamma devammi :)
Muamma olan bişey yok aslında Mert'im , resmi liste burda ama honda nerde , ben mi göremiyorum.
https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/
honda yiyemeyeceği dalganın altına yattı. 2012'den 2015'e kafa tuttu. bu sürede rekor 14 saniye iyileşti. bu saatten sonra rekor kırdım diye de piyasaya çıkacaksa hiç çıkmasın bi esprisi kalmadı arabayı tanıttığı gibi rekoru da göstermiş olsaydı. ki resmi bir sonuç çıkartacak diye renault da hazırlık yapmıştı anında cevabı verecekti ama üretimde olmayan araçla rekor kırdık diye kendilerini tatmin edince o da yalan oldu.
Zaten herkes rekoru kirdi diye megane aldi trde :)
aci gercek tr ye geldiginde cok kisi alacak typeri :)
kanka tr'de alnıması ayrı bişey bizim ülkemizde göster oğlum abilerine pipini gorsunler ne kadar uzun okkalı olduğunu durumu olduğu için :)
ama statü olarak bakarsan,üstünden kalkamicağın dalgaya dalmazsın diye de bişey söz konusu :) nasıl ki bizim ülke fanatik honda veya type r s2000 konusunda (ki ydışında böyle bişe yok :D :hehe: tabiki çok modifiye ediliyo ama ilah değil:D ) MRS içinde aynı durum ydışında söz konusu :) ring videolarında bile MRS ile götgöte süre kasan tonla adam varken 1x type-r yok mesela onun gibi düşün :)
Beni ilgilendirmiyo kanka :) rekor kirsin kirmasin fanatigiz biz :) honda rekor ile ilgili kiricaz kirdik vs derse yapar diyorum.bekliyoruz :)
kırdı, kırıcak, kırıyoruz, ha simdi kırıcak, çıksın kırıyoruz, kaldırdık bekliyoruz. kır aq artık şu rekoruda başta ben olmak şu lafları bana bir yedirt nolur :D razıyım vallahi cocugum olmuş gibi sevinicem :icon_rule
valla rekoru kırdı kırmadı tartışılacak konu tabiki de daha öncede çok konuştuk bunu ama Türkiye ye gelsin, bir kullanalım bu modelde de o zevk ruh olursa varsın kırmasın sorun değil para olduğu anda alınır:) tek endişem devir dönmeyen Honda nasıl olacak o benim bi ep3 tadı çok nadir otomobilde var sonuçta...=
Rekor konusunda da bende hala kıracak diye düşünüyorum, megane ın son süreyi de 2 kişilik versiyonla aldığını, ilk rekoru da focus rs ten pist lastiği ile aldığını unutmadık :D
Valla japonlar kolay kolay sözünü yutmaz, ya rekoru kirarlar yada honda kurmaylarından toplu harakiri gelir.
araç bi satışa sunulsunda ozaman bakılır rekor kırıyormu kıramıyormu.
Honda Worldwide | March 3, 2015 "New Honda Civic Type R Throws Down N
böyle bişey var zaman hakkında ama ?
rekor gitti ağırlıklardan kurtulalaım...
http://www.inautonews.com/wp-content...-Trophy-R5.jpg
Bu arada konu honda sevmeyenlerle bu hale geldi, renk katalım diye paylaşım yaptım megane konusunda yorumlarımı daha önce iletmiştim..:) Başarılı...
Bu kadar ilgilenmiyosanız sevmiyosanız param olsa da almam diyosanız, neden pist rekoru meselesine bu kadar takıldınız :)
konsept'ten çok çalarak hayal kırıklığı yarattı ama type-r hertürlü güzelleşir, inşallah yüklemesi de kolay olur da, avrupalı fwd turbolara iyi rakip olur