google'da görsellere honda civic type r history yazın bi bakalım.
Belediye beyazina dikkat edinde elek etmesin yolda sizi
Abi ne boş mesaj atılmış renge takılmış
Sen de gidip o rengi alma hatta typer alma mümkünse
Allahım bu typer neymiş ki insanlar nelerini tartışır oldu.
Yaw son yıllarda bmw vag vs vs beyaz araba satıyorlar deli gibi. Hondanın yıllardır R serilerindeki özel beyaz rengi battı şimdide milleteulan ne hondaymış be. 2-3 post sonra biriside çıkar hani rekor ne oldu der yine
![]()
Tamamda rekor ne oldu)
Hayır o arka stoplar niye değişti.
Honda dediğin vtec açar. Hayat 5500dd de başlardı bu ne
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
o değilde 2 sene sonra 300k tl olur mu
şaka bi yana hiç kendime ait hondam olmadı, fiyat piyasası olayınıda çok eleştiriyorum fakat hondayı çok beğeniyorum. Jet motoru üreten bir firmadan bahsediyoruz ayrıca. Bk atmalar komik oluyor. Sen beğenmiyorsun diye o araç kötü olmuyor sonuçta.
Dip not 4 tane fransızım oldu suandada 6R kullanıyorum. Umarım bigün param yeterde typer alırım.
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Tamamen zevk meselesi . 2013 civic HB dizel sahibiyim . Hemde beyaz . Gözüm iyice arabama aşina olduğu için yeni Type - R beyaz bana oldukça yakışıklı geliyor . Evet kırmızı olsa çok daha dikkat çeker ama renk takıntılı birisi olmadığım için yeni type - R bence çok güzel .
Yani ? Kafalara silah mı dayadı ? Alacasun bu arabayı yoksa kız ölür.. ?
Farklı bir ülke (soğuk) için üretilmiş araçlar yanlış sipariş sonucu Türkiye'ye geldi. Klima sistemi olmadığından 5-6.000 tl ucuzdu haliyle çatır çatır satıldı. Sorun ne anlamadım birkaç kere daha denk geldim bu yoruma ? Bu sefer üşenmedim.
Yiğit abi pardon seni alıntı yapmamıştım
Yani bunlara rağmen 2013 ve 2014 binek araç satışında az bir farkla ikinci sırada. ( 2015'te lider şuan ) Bu sıralamaya ticari katılırsa 2013'ten beri lider.
Ya firma gerçekten müşterinin arkasında duruyor ya da VW sattırıyor. Başka açıklama benim aklıma gelmiyor sizin fikriniz var mı ?
Bu yukarıda bahsi geçen firmalardan birinin lakabı "tok satıcı", diğerinin ise tüm modelleri içinde "aynı işte şuna benzemiş..." deniliyor.
Garanti dahilindeyken sorun yaşayanlar gibi, iyi niyet ve sigorta garantisinin de bitmesine rağmen bedelsiz ya da cüzi miktarlarla DSG onarımları oldu. Bunun satılan araç sayısına oranla bir memnuniyet yüzdesi olmalı, aksi takdirde bana herhangi bir forumda yazılan şikayetlere göre marka değerlendirmek objektif gelmiyor(Heleki bahsi geçen markanın satış rakamları yüksek ise). Sonuçta buraya girip te memnuniyetini yazan kaç kişi var ? Eminim ki milletçe %90' ımız sorun yaşadığında forumlara giriyordur.
Mesela geçenler de bir konu vardı, servis bakımlı ve garanti dahilinde olmasına rağmen motoru hasarlanmış Mazda RX-8 vardı. "Motor değişimi için Japonya'dan olumsuz cevap geldi" deniyordu.. Ne kadar duyuldu bu durum ? Zaten kaç tane RX-8 var ki sorunlar ortaya çıksın insanlar girsin forumlara yazsın ?
Bilmiyorum ne kadar kendimi ifade edebildim. Edemediysem zaten hondacı abiler bildirir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)