Ben 4-5 ay beklemiştim ilk çıktığında hondaya güven olmaz teslimat konusunda :)
Printable View
Ben 4-5 ay beklemiştim ilk çıktığında hondaya güven olmaz teslimat konusunda :)
Şu NSX in adını SNX vs başka bişey koysalardı keşke eskiyle arasında hiç bi bağ yok :nokta:
Honda da herkes yalanci
Konustuk 20 adet on siparis aldik dedi crv ye 150 ye yakin var dedi daha bismillah bugun acildi ne ara aldiniz o kadar siparisi :)
Sen diyorsun ki ilk parti 18 adet gelecek adamlar 20 on siparis aldik diyor
Ben inanmiyorum 145 150 155 degisir diyorlar 2.000cc otv yuksek olcak yurt disi fiyatlarina bakinca bunada aklim almiyor acikcasi ben ilk alanlarda olmak istiyorum yalniz kesin birsey soyleyemiyorlar ben de uyuz oldum abi
Temmuz da avrupayla ayni zman da satisa sunulcak TR de insallah bu sure rotarlamaz
Ben araci cok begendim tek dezavantaji uzun ve iriler icin kotu oturma pozisyonu yukseltmislsr koltugu olmamis mecbur koltugu assa indirme kiti alacaz
Blok numarasi cektim insatgrama attim K20C1 olmus blok bildigimiz k20 :)
B18 ruhunu yasatmislar C1 yapmislar cok hosuma gitti
Sanzuman alt merkezi ep3 fn2 dekinin aynisi vites halat mekanizma cok benziyor muhtemelen sanzuman da uzun oranindan dolayi 4.39 lu ep3 olabilir tabi dislileri saglamlastirilmis yada farkli oranlar kullanmislardir bilmiyorum ama ep3 ve fn2 deki 5 yani bosluk bunda da var kucuk bir mod istiyor shifter box
Kapak tamamen farkli cift ivtec hem emme hem egzost
Turbo degisir manifold kapakla 1 ama onu da hallederiz zor birsey degil manifold yapmak kolay
Isletim sistemi nasil acaba mudehale edebilcekmiyiz oem ecuya en cok merak ettigim husus bu sayetki yapabilirsek hic kapak acmadan 500 600 hp ler mumkun diye dusunuyorum
Beyaz ve kirmizi cok satar siyahta bence hos olabilir ama oteki renkleri de canli gormek lazim
Bence honda bu typer ile sinif atlamis cok donanim var harika bir dis gorunusu var pislerle 1 sene sorun yasariz sonradan modifiye edilmis yaris arabasi gibi duruyor mubarek :)
Abi yapacaklar değil de zaten diğer ülkelerde opsiyon listesinde olanları standart sunacaklar yazdıklarından anladığım kadarıyla.
Features: GT Pack
In Europe, the Civic Type R will be offered with an optional ‘GT Pack’ which adds the following safety systems:
Forward Collision Warning;
Lane Departure Warning;
Traffic Sign Recognition;
High-Beam Support;
Blind Sport Information; and,
Cross Traffic Monitor.
As part of the optional ‘GT Pack’, the Civic Type R will be available with Honda’s ‘Advanced Driver Assist Systems’.
Interior features for the GT Pack include a 320 watt sound system with eight speakers, dual-zone climate control air conditioning, an integrated Garmin satellite navigation system, front and rear parking sensors, automatic headlights, rain-sensing wipers and power folding door mirrors.
Visual cues for the GT Pack include red highlights for the front and rear splitters.
Ayrıca tüm renk seçenekleri şunlardan ibaret, kaçı gelir kaçı gelmez bilemiyorum.
Championship White, Crystal Black (pearlescent), Polished Metal (metallic), Brilliant Sporty Blue (metallic) and Milano Red paint finishes
Ben acıkca soyledım,Turkıye pazarlama muduru ıle gorustum. Bana soyledıklerı bunlardı ancak GT pack global bırseymıs!Haha! Ulan bana paket yaptık dedı essolusu...
2 sartım var sadece,bırı tarıh. ***** GT3 de cok bekledım ve hıc sevmem soz verılen bır seyın pesınden kosmak...
Bırde mekanık dıferansıyel kılıtı...
Fıyat neden boyle;Bence talebe gore fıyat koyucaklar,baktılar kı ılgı var,yapıstır gıtsın....
Yahu elınde bır guc var,ilgi cekıyormu? Sende dersıne adam gıbı calıs,herseyı ogren,altyapını hazırla,fuar gıbı cok onemlı mecrada sorular gelınce apısıp kalma!
Neyse;Leon cuprayı frensız-amortısorsuz getırıyorlar,o ıs yattı.
Throphy hala hayal,adamların bılgısı yok. Barı su typeR adam gıbı gelsın...
Banada teslimat hakkında söylenenler eylül gibi başlıycaz dediler...Talep fazla olursa getirtebiliriz dediler,Yanlız tipik honda tr yaklaşımları fazlasıyla mevcut,konudan bir haber yahu fantikleri olan bir araç satıyorsun millet bunca zaman beklemiş sanki linea pazarlıyor o kadar önemsememiş halleri var ki sırf arabanın hatırına sabır diyorsun,Yalnız araba cidden 1 adım önde bütün rakiplerinden...
Sayfalarca atıp tutan arkadaşlar malı birde canlıda görün...:)
araba güzel , toplam 50 adet gelecek dendi banada teslimatlar eylül gbi başlar dediler. ilk partisini falan bilmiyorum açıkcası sormak gelmedi aklıma.
umarım bir pist organizasyonu yaparlar. ben sipariş geçmedim görmem lazım kullanmam lazım net ilk olmak gibi bir derdim yok.
ama önü açık aracın, burada bu tip motorlarla yatıp kalkmış arkadaşlar war onların yorumlarını dikkatli dinlemek lazım. arka tarafına uyuz olmaya dewam ediyorum, we honda çalışanlarının ilgisizliğinden de nefret ediyorum.siz civic satın allahım ya
herkese farklı şeylermi söylemişler standta :)
type-r ile ilgili sunum yaptıklarında donanımda gt pack yoktu. Fiyatı 145-155 aralığı dediler. Renk konusunda siyah-kırmızı-mavi-beyaz dediler. satış-pazarlamanın üstündeki bir yönetici adet için; dış pazarlardan sonra bize adet verirler dedi. Haziran ortası belli olucakmış.
Ön siparişi illaki alıcılar vermiyor bayilerde veriyor. Crv için biçok bayi tonla ön sipariş vermiştir. Type-r için kapora veren (veya sözüde yeterli olan) kesin alıcak baya kişi var. Bayilere birer tane vericekler ve bayiye ilk başvurmuş olan ya da bayi ile ilişkisi iyi olanlar alıcaklar. Yani ilk gelenleri alıcaklar çoktan belli.
Type-r ciddi agresif olmuş. Yağmur ve far sensörü yok. Torpido bildiğin 1317'deki civicle aynı. Çançinçon teyp var 2 usb ve hdmi giriş çok iyi olmuş. Ön koltuklardaki ihtişamdan sonra arka koltuklar olmamış. Uzun 5. vites yolu düzeltseler iyi olurmuş. Benim boyum 1.80 tam oldu üstündeki boylar zorlanabilir. Bagaj beklediğimden büyük hatta tüp için boşluk bile var :) Umarım üstündekine benzer semi slick ile gelir. Hep kırmızı derken beyazı canlı görünce fikrim değişti.
Honda Türkiye kafayı çalıştırsın, getirsin 2 seene satmasın arabaları
2 sene sonra kazasız boyasız 0 km diye zaten 1.5 katına satar
Ben hala concept halinin şimdi olmasa da bi kaç yıla çıkacağına inanıyorum. Şimdilik bu halde çıkardılar, ancak o halinin de çok beğeni topladığının farkındalar.
İlerleyen günlerde ya makyajla, ya ayrı mugen kitle o görüntüye sahip olacak bu kasa.
Kapitalizm böyledir, önce kare tekerlek, sonra üçgen tekerlek, en son yuvarlak tekeri piyasaya sokarsın ki, hepsinden para kazanasın :)
Makina kesinlikle bu. 100.000 Pound Ingiltere satis fiyatiymis yani yaklasik 400 bin TL. Turkiye' de bu heralde 600 bin TL leri gorur.
https://youtu.be/qCRsff_elGY
Bu arada hernekadar motor ortada dursa da iki tane daha motoru varmis on iki tekerlere bagli. Amac da torku esit dagitmakmis.
STP hemen krediye gir su arabayi al. Fazla hirpalamadan dikkatli kullan ben senden 1 sene sonra 100 liraya alirim. 1000 lirasi pesin ayda 350 TL x 73.928 ayda oderim :D:D
Makyajla birlikte, koltuk alçaltma ve yükseltme gibi özelliklere de kavuşur...