Tamam kardeşim sana bişey demiyorum. Satıcı saçmalamış. 70k dolar dese ulusal para anlarım. Racinglerdeki gibi yeni dese kendi paraları. Euro ne aq. Bildiğin nabız yokluyor iğneler hiç hoş değil
Printable View
Tamam kardeşim sana bişey demiyorum. Satıcı saçmalamış. 70k dolar dese ulusal para anlarım. Racinglerdeki gibi yeni dese kendi paraları. Euro ne aq. Bildiğin nabız yokluyor iğneler hiç hoş değil
İnsani sogutur bunlsr,bir arkadasim dun gorustu,onda 52€ ya hayirli olsun demisler.
Tutturabildigine... Talep arttikca fiyatta artiyor,ayip!
18 adet gelicek arac 42 ye mi cikti temmuzda,komiklestiler iyice....
Birlikte hareket edip tüzel gibi bir fiyat alsak. Ben kesin alıcam. Murat Engin de sizde. Yani 5-6 kişi olarak daha etkili olmazmı
daha ıyı olur toplu olmak kı antalyadan 3 4 kısı var alıcak olan topluca mantıklı olur
Gelecek tüm Araçları tech kapattı heralde:D
Ben mavi alırım. Yani gebze ile mi görüşülecek. Merkezde yerlerimi var bilmiyorum ama toplu iyi fiyat alırız. Teslimatta hızlanır
Bu geçmiş sayfalarda bahsi geçen lexus rc-f in aşağı yukarı fiyatı ne olacakmış?
bende bugun artının temsılcısıne kapora verdım
41 adet gelcekmıs 155 -160 arası net rakam eylul ayı teslım agustosta getırmeye calısırım dendi banada
lfa yı niye getirmişler buraya ? hala satışı varmıki o arabanın
1.6 dizel Sport Civic HB 84 binlira iken 155-160binliraya 2.0 haccimdeki bir araba bedava bence...
https://www.facebook.com/mesut.ilhan...type=2&theater
bu video'ya göre typer alma kararını verdim 155 bin'miş alıp 200 bine satarmışız
Almak sorun degıl kı,ben adamların tutum ve davranıslarına tav oldum...
Yazık,ellerındekı gucu ve varlıgı bılmeyen dangalaklar afedersınız...
Neyse,otomobıl sonucta,al kullan sat 6 ay sonra,konuyu buyutmenınde anlamı yok. Adamlar bu,he canım dıyıp gecmek gerek...
Abi Honda diğer Japon grubu firmalara oranlara biraz farklı bir şekilde ilerliyor. Hala burasının Türkiye olduğunu baştaki Japona anlatamadılar. Hala ordaki mantıkla hareket ediyorlar. Fiyat ve araç konusu tam net değil. Honda Türkiye başka bir Avrupa ülkesine bağlı olduğu için Euro üzerinden gelicek araçlar.
Benimde biraz tanıdığım var bende bi soriyim bakalım net olarak kaç araç gelicek.
Haber alırsam buraya yazarım.
adamların getirip satamama elinde kalma durumu yokken biz toplu alcaz indirim yapın demek pek işe yaramaz bence..
görünen oki talep arz dan fazla. buda yeterince açıklayıcı..