Bence S3 muamelesi görür, 200 olur![]()
Sabah sabah farkında olmadan 300 biraz abartı olmuş uyku sersemligibence de 200 ve üstü olur
![]()
always AT by AT
Piyasaya çıkmadan eskiyen modeller vardır;
Ford Mondeo
Büyük beklentiler ile yıllardır prototip ve resimleri paylaşılan araç geldi fakat, gelin görün ki fuar da dahi beklenen ilgiyi göremiyor...
Fuar da incelediğim Type-R'da makyajla birlikte iyileştirilmesi gereken çok fazla detay gözlemledim.
Ben olsam bu araç için ilklerden olmak istemezdim...
Makyajlarsınız sonradan bu halide iyi zaten gene öyle aman aman bir değişiklik olmaz ileride yapılacak değişiklikte
Renk kavgası yapanlara gelsin, 2side çok fenaa
https://www.youtube.com/watch?v=6IcIAYRq4J0
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
yanlız kırmızı ateş ediyor bebide varsa mavisini merak ediyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
abi bu nasıl kırmuzu ben bordo görüyorum ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
fuarda baya inceledim. açıkçası gerçkete çok çekici bi görüntüsü var. normal civic ile baya bi farklı. koltukları çok güzel. vites de güzel olmuş ufak. ama torpidosunu beğenmiyorum. çok marjinal yada benim zevkime uygun değil. megane, golf ve leon daha hoş. hatta en güzeli golf.
Bahadır Ustaoğlu
haaaah şimdi oldu işte. Biz beyazdan dolayı alışamadık buna bencekırmızı kesinlikle çok seksi.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bugün aldığım bilgiye göre , Temmuz Ayında gelecek araçlar için kaporal alıımlarının tamamlandığını , şu an Ağustos ayı Araçları için siparişlerin alındığını ve 250 tane araç geleceğini söylediler.Fiyat olarak 155 miş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)