Tamam iste Caner;yapamazsa iyi reklamdi demek gerek...
Ha 2:23 vs yapti,oda guzel...
Ama 2:27 falan,uzucu olur.
Printable View
Tamam iste Caner;yapamazsa iyi reklamdi demek gerek...
Ha 2:23 vs yapti,oda guzel...
Ama 2:27 falan,uzucu olur.
Benmi hayal gördüm yoksa demin Orçun birşeyler yazmamışmıydı ucuverdi galiba :)
Benimmi kafam karıştı yoksa bişimi atladım Şuan Önden çekerde rekor sende değilmi Murat 02:25.301 ile 18 °C hava sıcaklığındaki pist gününde ki senin otomobilinde hatırladığım kadarı ile dolu bir otomobil idi ?
Fabrikadan çıktığı gibi gelen bir otomobil ile hava sıcaklığı arasında 20 derece fark varken pist rekorunu egale ediyor ise bence çokta konuşacak bir söz kalmaz diye düşünüyorum
ist.park tecrübesi olan pistte 100 tur atmış sınırlarını azda olsa zorlayacak bir sürücüyle bencede fwd rekoru egale edilebilir, bu aşamada daha altını beklemek bana göre saçma. stock araçtan bahsediyoruz yapmayın yaw:)
Buğra'dan gene şifreli konuşmalar süre geldi galiba dedirtecek türden :)
2.25.301 li süre semi değildi sanırsam slickti lastik ? O da çok önemli bir unsur çünkü.
Yav anlamadigim bisey var adamlar cok reklam yapmis cok konusmuslar, yapcaklar tabi abi efsane bir seriyin uzerinde iyilestirmeler ve yenilikler yaparak sifir sekilde tekrar piyasa cikiyo sonucta.fiyatida avrupa genelinde normal bence turkiyede pahali olabilir ama bu da hondanin sucu degil devlet kitliyor.Ben yasadigim yerde 36 euro fiyat aldim.36 bin euro asagi yukari 70 bin leva eder 70 bin leva da 111 bin tl eder.bu fiyatta gayet normal ve deger bu araca.
Ef186 pisti ezbere bilen birine kirdirin su rekoruda bi mutlu olalim :)
Süreyle ilgili birşey denilmemiş.
https://video.xx.fbcdn.net/hvideo-xf...53&oe=55D45D8C
Akıl var mantık var neyse, i parkta hızlanmaları benzer olan araclar benzer sureler yapıyor arabanın yol tutuş karakteri(slick hariç) aman aman etki yapmıyor, 2.26 27 güzel(normal) süre olur abartmayalım.
Sure ile ilgili bişeyi ben sölicem sizlere daha var :D
Videoda utku beyin sesi geliyor. Bugün süre gelicek demek ki :)