Süreye kilitlendik bekliyoruz.
Printable View
Süreye kilitlendik bekliyoruz.
sana şurada katılıyorum abi (tabii eğer Jason'sa) şimdi bu arabayı getirip İstanbul Park önden çeker rekoru denemez. karşılaştırdıkları insanlar normal bu işe gönül vermiş kişiler. Buğra sanırım bu yüzden 'sıradan biri' olacak demişti, ben hala Jason'ın süresini yazacaklarını düşünmüyorum.
Ringde süre yapanlar sıradan sürücü değil sonuçta, burdada yapılan bence gayet doğal prof. bir sürücü cıkartmaları. Diger firmalar düşünsün Doğuş getirsin pilot ile cıkarsın piste Cupra ile piste onunda derecesini görelim. Marka imajı sonuçta prof. bir pilot kullanmaları çok doğal. :)
Tamam da Honda TR böyle bir uygulamayı başlatacaksa Doğuş oto da çıkacak yine prof pilotla süre koşturacak o zaman karşılaştırıcaz.
Honda TR ye'de helal olsun var mı böyle satış ve pazarlama faaliyetlerini güzel kullanan marka?
Adamlar F1 pistinde araç teslim ettiler, yetmedi prof sürücü ile tur dönüp zamanı paylaşacaklarını söylediler.
Er meydanı deniyordu işte er meydanı gelsin renault'su Seat'ı Vw'i de karşılaştıralım araçları.
Süreninde çok bir önemi yok benim gözümde artık, markanın bu hareketleri yapması bile yeter aslında.
Haklısın, tabiki eşit şartlar değil illaki. Ama yapılacak bir süre var ortada, Reno ve Seat düşünsün onları cevap olarak. :) Ama FWD araçlar için güzel bi seviye olur o süreye yaklaşmak bence tabi eğer kırabilirlerse. RCZ-R ile kim süre yapmıştı?
Lap record... Coming soon...
rekor geldi sanırım :) yazıverin artık :)
gelsin artık 2 günden beri gazlamaktan ilk bakımı geldi typerın :)))
sende paylaş abi detayları, spoiler veriyosun önden heyecan yaratıyosun :)
periscope canlı yayın olsaydı iyidi :)
periscope olsa cidden iyi olur hadisenin cafede oturmasını ızlmekten canım sıkıldı en azından honda daha cok heycan verıyor :)
Periscope: utkuuzunoglu
aylardır su programı yüklemeye gerek gormüyordum merak adama neler yaptırıyo :D
Beyler etrafi biraz gostermeye calistim. Kullandigimiz test arabasinin balatalari degisince bi yayin daha patlatirim. :)