Video yu izlemeden önce çok mutluydum şuhan ise hesap kitap yapmakla meşgulüm iyi bir fiyatla getirirlerse kesinlikle bir tane edinirim :)
Printable View
Video yu izlemeden önce çok mutluydum şuhan ise hesap kitap yapmakla meşgulüm iyi bir fiyatla getirirlerse kesinlikle bir tane edinirim :)
abi tüylerim diken diken oldu. işe gireyim 20 yıllık kredi cekip almayı düşnüyorum
Link atar mısınız ?
HONDA böle bi araba işte, daha piyasaya sürülmedi, milleti triplere soktu :D :D
O değilde, hakkaten 150k'lık araç olucak herkes bunda hemfikir. Böle bodykitle çıkmayıp standarta yakın bi görünümde çıkarsa çok satmaz, ilgiyide kaybeder, HONDA kaybeder...
***** avradını o nasıl bi ses öyle :D :D İlk defa bi arabada bu kadar heyecanlandım.. R tuşuna yapıştı parmağım :)
Cuprayı satıom abi ,, buu nedir arkadaş ya, bi sesi var sanarsın Seni seviyorum diyor
ulan öyle stop yapılırmı be :D :D :icon_rule
Sesinin ve vites geçişlerinin böyle olmayacağını tahmin ediyorum çünkü vites geçişleri sequential vitese benziyor, sesi de şu an yarışan wtcc aracına benziyor. Böyle çıkarsa da şaşırmam. Hondamentalism geri dönüyor!
reklam efsane olmjuş video ya
Bende ses ve vites geçişlerine çok takıldım, böyle çıkması sanırım imkansız. Keşke çıksa, gerçi o zaman da başımız dertten kurtulmaz. Ama araba ev arsa sattırır gibi duruyor.
forumun temposuna bakılırsa tüm fn2 den fazlasını forumdakiler alacak honda yaşadı..
kimi tr ye getircekler kimi getirmiycekler diyor kesin bir bilgi yok sanırım....
Şiirsel yaklaşımlı tasviri hakeden bir araç...
Rahat olun;
Honda, satış ve pazarlama konusunda bu kadar iyiyken, Türkiye pazarını es geçmez ;)
olurda hakimlik savcılık sınavını kazanırsam babamdan ev kredisi yerine typer kredisi isteyeceğim o kesin. Mutlaka ama mutlaka binmeliyim bu arabaya aşığı oldum
Videonun altında civic & civic typer concept yazmakta.Böyle piyasaya sürülmez bence.
Eyvah, tayyar tavan yapar :D
Bugün yeni type R la ilgili başka haber reklam var mı diye google da ararken wikipedia da efsane sona eriyor diye bi yazı okudum arkadaşlar sizce gerçek olma ihtimali varmı reklam felan çıkmışken ?
Honda Civic Type-R - Vikipedi
Çok iyi olmuş gerçekten.