Yok yahu,2:25 yapildigi zamani dedi Bugra.
Ayrica 2:25 de sabah saatinde geldi ama 25 derecelerde idi.
Pistin tutunmasi artti. 12-13-14 ***** rallicross araclari hatiri sayilir kaucuk biraktiar...
Printable View
Yok yahu,2:25 yapildigi zamani dedi Bugra.
Ayrica 2:25 de sabah saatinde geldi ama 25 derecelerde idi.
Pistin tutunmasi artti. 12-13-14 ***** rallicross araclari hatiri sayilir kaucuk biraktiar...
Anti hondacıların sevinci fazla sürmedi:).Araç söylendiği gibi belli bir süre sonra şişiyorsa ve ona rağmen bu süreyi yapıyorsa zaten ısınma sorunu olmasa 2.20 altına iner herhalde.Niye bazı arkadaşların hala bukadar eleştirdiklerini anlayamadım.
Tek bir şey söyleyeceğim, o da Zeki sadece bir geçiş yaptı o da düzlükte dendiği için. Pist bütün gün sizin mi olsa daha iyi süre çıkarırsınız? Yoksa tek bir hatada bile tüm seansın çöp olmasını düşünerek mi daha iyi süre yaparsınız? Type-R en iyi süre yapan önden çeker stock otomobil şu an ama bu sadece fabrikasyon arabalarda ve boş pistte. Zeki Jason değil, halk günü de boş pist değil. Doğuş Jason'a arabayı verseydi bir gün bu tartışma olmayacaktı. Ama Doğuş ile de görüştüm, bazı sebeplerden dolayı gelmeyeceklerini söylediler. Yani öyle bir şey olmayacak. Honda TR'ye tebrikler.
Cupra typer gibi full standart ağırlık yani bayiden alınmış gibi pist gününde turlasaydı yine ayrı süreyi yapacakmıydı ?
Bu muhabbetler boyle giderse millet pisttende soguyacak demedi demeyin
Zeki rocky balbao
Jason ivan dragon
:)
Saka bir yana jason in pilotlugu kac saniye getirmistir hondaya
Zeki boşver İstanbul Parkı gel Altınova İzmir şehirler arası rekoru kıralım :D
,dogus pazarlama muduruyle temasa gecmeye calisacagiz bakalim basarili olabilecekmiyiz en azindan bilgileri verelim yaparlar yapmazlar kendileri bilir
Kusura bakmayın ama bir hondacı olarak şartların eşit olmadığını düşünüyorum. pisti kapatıp pro bir pilot ile bir kaç tur atıp en iyi zamını yapsın ve yazsın bakalım seat. ancak o zaman şartlar eşit olur. illa jason olacak diye bir şey yok. iyi pro pilot ve kapalı pist.
Doğuş'un o piste çıkmasını emin olun çok isterim, zamanında o piste hiç bir marka sahip çıkmazken Doğuş hiç boş bırakmadı unutmayın bunu da.
Bazı özel durumlardan dolayı istemiyorlar, Buğra'nın yapmaya çalıştığı şeyi takdir de ediyorum helal olsun. Keşke olsa da markalar savaşsalar istanbul park'ta.
Belki ileride :) Bir de ricam var, insanları pistte soğutuyor gergin goy goy'lar, çanak tutmayalım..
Zeki cuprayla full stock yeni aldığın haliyle pistte çıktınmı hiç? sanki öyle bişey hatırlıyorum 2.30 lu bir süre gibi..
M.engin senin içinde sanırım full stock deneme şansı olmayacak cuprayı, lastikler ve fren upgrade sonrası. aslında jason a yakın plotaj ve tecrübe sende var keşke o şekil bir süre alma şansınız olabilseydi.
Tam zır stok 18 jantlı, çöpten kurtardığım 180 tw tabanı falan bozuk nankangla 2.31 di sıcak bir günde. Benim tecrübem Jason ın 10 da biri etmez maalesef pilotaj da ha keza öyledir.. Pist gününde kendi aracınla bir yere kadar risk alabiliyorsun. Prof bir pilot ve firma aracıyla denenmeli. Geri kalan şartlar başka türlü asla eşitlenemez. Sınırsız lastik balatan olsa bile kendi aracıyla zorlamak içinden gelmez insanın :) ben tık ses gelmeden dönüyorum eve rekor denemelerinde bu durum en geri planda. Firma prof pilota demez aman ön takım vs sağlam gel he diye ;)
Bana sanki Jason bu süreleri önceden yaptıda yavaş yavaş, zamanı gelince süreleri açıklıyolarmış gibi geldi :D
2.21 yapılsın yarın sabaha 2.19 u hazır.