maşallah ozaman Leon a ne dıyelım Alper abıcım :)
Printable View
Standart araç çıkartmak Doğuş un işi, ki benim aracım standarttan farklı değil en azından makinası yürüyeni full stok. Neden fabrikasyon 19 lastiklerimi parçalayayım arkamda takım takım lastik balata bekleyen ekip yokken ? Siz olayın kapatılmış pistte arkasında ekip olan sponsor arabalı, al arabayı ne yaparsan yap rekoru kırmadan gelme denen, ''evine kendi aracıyla dönecek'' profesyonel pilot vs halk gününde keyfi süre kasan ''amatör sürücü'' olmadığını anlayana kadar pist işleri pek ileri gidemeyecek. Bu konuda beni ve cuprayı karıştırmaktan vazgeçilsin lütfen herkes aracıyla mutlu mesut takılsın.
Şu orjinal jantları çok kötü duruyor arabanın bütün güzelliğini basitleştiriyor ilk işim onları değiştirmek olurdu orjinal başka marka jantla.
Butun sayfalara tek tek bakamadim ring mevzusu ne oldu? TopList'de adini goremedim official video olarak aratinca da farkli seyler cikti
ilk defa, siyah&kırmızı kombinasyonunu sevmedim.
siyahmı araba ben mat kyou füme gibi geldı gözüme ama:)
Arabanin ırzına da geçilmiş cok şükür.
Zevk meselesi benim gözümde intihar etmiş.
Daha kötü olamazdı sanırım
fotolarda bence güzel çıkmış ambians ışıklandırma vs mat araba genelde gün ışığında çok kötü duruyor bununda farkı yoktur sanırım
O plaka ney ahsduadhashd :D güldüm
heralde bi tek ben beğendim bu kaplamayı :D
Plaka ve kaplama için canlı bomba derim ama zevk meselesi tabi
Oooo mat siyah bir dal alırım....
Plaka fontu ve mat siyah olmamış,
Benim gözümde komple cam film
bjk app
coilover
dış kısımdaki tüm kırmızı detayların iptali yıkım olur :D
bizimle diilsen
Bu plaka sahte aydinla bu plaka böyle bir Typer yok