Aklıma geldikçe istemsizce gülüyorum abi ya
Printable View
Instagramda da engellemis yorum atmistim fakir iste, Bu arada bende rich kids of trkey de fotom var helikopterde ama bizim deil aq helikopter😂.
Bir tane başlık olsa random muhabbet gibi uygun olur mu acaba? Oradan sohbet vs olsa nasıl olur?
Not: varsa da ben bilmiyorum
Soichiro typer kim yahu :D
Herkesin troll yanı bu konuyla açığa çıkıyor :D
Kesicili 3'ten 1'e takmalı Taypır deneme videosu gelmezse arabaci camiasına giremez bu kadar net yazıyorum :D
Arkadaşlar merhaba,
Bende beyaz typer siparişi verdim. Kısmetse araç önümüz hafta içi Honda Türkiye'den Bursa inallar Honda'ya gelecek. Aracı Ocak başı gibi çıkaracağım.
Aslında bu araç hiç aklımda yoktu ama aracı gördükten sonra resmen beni kendisine hayran bıraktı. Bu sefer gerçekten olmuş dedim. daha çok hafta sonları kullanmayı düşünüyorum. hafta içi işim gereği pek uymaz herhalde takım elbise ile. :)
Daha önce 2004 yılında sıfır typer almıştım. Daha sonra onu satıp 2006 yılında yine sıfır s2000 aldım. yani eski bir hondacıyım. belki beni Bursa'dan bilenler vardır. Evlenip barklandıktan sonra da 2010 yılında s2000i sattım. daha öncelerde hondam.com ve s2000turkiye sitesi altında bir çok defa buluşmalara da katılmıştım ve bazı arkadaşlar ile hala görüşmekteyiz.
siteye yeni üye oldum ve bir kaç gündür beni ilgilendirdiği için konuyu takip ediyorum. Bursa'da ki olay ile ilgili bayağı bir muhabbet dönmüş. Konu hakkında Bursa'da olduğumdan dolayı ilk haberi olanlardan birisi benimdir ama konu hakkında herhangi bir yorum yapmak istemiyorum. Allah kimseye kaza bela vermesin.
herkese iyi forumlar dilerim.
Hayırlı olsun öncelikle.
Siparişte füme veya sarı renk seçme imkanı var mı?
Cocuk kaza yapmis diyorlar var mi asli ?
sarı ve füme yok.
kırmızı, beyaz, siyah ve mavi sunulan seçenekler arasında.
http://i.hizliresim.com/a2yVN2.png
http://i67.tinypic.com/2r42153.png
Bize getirmiyorlar demekki. Füme olan çok güzeldi gerçekten. . Sarıya baktım üretilmedi galiba bu sefer.