Honda Type-R Dillere Düşeceğiz Seninle Edition
Printable View
Honda Type-R Dillere Düşeceğiz Seninle Edition
Farzet ki 2015'te çıkmadık hiç...
Yaş ortalaması güzel :D
Hey gidi eski forum beeeee
10o0 km de hatasız taypır,sıfırdan tek farkı plakası.araç tırdan indirilirken hasar almış,orjinal parçalarla onarılmıştır.fiyat ona göre uygun tutulmuştur
Egzoz güzel olmuş valla şaka maka sayesinde sesini duydum :)
2007 de benzerini yaptım 4.günde kırmızı fn2 yi 700km.de pert etmiştım taklaya gelip şunun onda biri ses getirmedi, camia içinde eriyip gitti konu :) sosyal medyanın gücü neymiş bee.
bu pert olan aracın kaskosu olmadığı kesin bilgimi beyler? ertesi gün yenisinin alınması konusunda pederi takdir ettim valla kıyak adammış.
Yağmur damlaları vururken cama
Ben hasret kaldım kırmızı Typera ( :
https://www.instagram.com/p/_wdvD6js...-by=enessduser
güneşliklerde poşetler hala duruyo.. bide sanırım aracın rot balans ihtiyacı var :D
Öncelikle kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun.
Parayı nasıl kazandı,kim aldı,nasıl aldı,kaç yaşında,daha önce neleri pert etti,siyasi görüşü,hayat tarzı,pabucunun ve ceketinin rengi beni ilgilendirmez.Ha kaza ve kazayı yapan ile ilgili yorumum var,ama o beni bağlar.
Madem para var,imkan var,kaza yapınca daha sigorta işlemleri başlamadan 'sar bi dene daha' diyecek maddi güç var,ben olsam kaza yaptığım arabayı satmazdım.
Sadece dış görünüşü kurtaracak kadar toplardım,sonra da tüm Dünya'daki gelişmeleri takip eder,motorun,şanzımanın,süspansiyonun dibine vururdum.Milletin binmeden önce ayakkabısını çıkardığı,koltuğunun kokusuna hasta olduğu otomobili her konuda dört dörtlük yapmaya çalışırdım.
İstanbul Park'ın abonesi olurdum.
Ne diyelim,otomobilcilik başka, 'maquina'cılık başka.Herşey para ile olmuyor tabi.
Geçmiş olsun.Arkadaşın sağ salim olması sevindirici.
bu arkadaş sadece 1 araba pert edebilmiş.
benim kardeşim 4 araba pert etti. belki hatırlayamadığım 1 tane daha olabilir.
x5 takla ve pert
golf yandı. pert.
audi a3 pert
s2k ile yağmurlu bir gecede kafadan direğe girdi. arabam 4 ay serviste yattı. pert etmediler nedense. :)
en son 320d coupe gitti.
semih yani semii kardeşim çok iyi bilir ve kendisini de iyi tanır.
o yüzden bu konu üzerinde fazla durmaya gerek yok. :)
dip not olarak alkol tüm kötülüklerin anasıdır diyerek sosyal bir mesajda vermek istiyorum. :)
herkese iyi haftalar.
Evren abi burdamısın :) hayırlı olsun bu arada araban.
Arda bmw yidemi pert etti ? Valla tebrik ediyorum :) bayadır görmüyorum onuda bi arıyım.
Dadaş final airbag açmışlarla ilgilenmiyor :)
Halille konuştum fk2 civic typer dedim getir bahariz yigen dedi ama pek umitlendirmedi
Airbag isini servisten cozecekler gibi mecbur :)
Bakalim ilerleyen 2,3 ay icerisinde belli olur parcalarin gelmesi 2 ayi buluyor ki yılbaşı yogunlugundan daha da uzayabilir.
Newroza yetistirirler baharda açan çiçek gibi bir typer olacak.
Ilana çıkınca da cok egleneceyuk kimse gitmesin bir yere cok seslu yapacaguk:)
Nevruzda Taypır coşkusu :D