şu 1.4 cıvıcın vedıgı sürüş yemın ederım baska arabada yokçok memnunum
şu 1.4 cıvıcın vedıgı sürüş yemın ederım baska arabada yokçok memnunum
www.honda-tech.com
2.eller sasırdı uzun zamandır...
Honda ısteyenler,2.elı bıraksınlar ozaman,gercekler ortada. Sıfır alsınlar ıste...
Ayışığında da uzun zamandır lacivert ve kırmızı duruyor muhtemelen onlarda 2015 olanlardan olabilir.
Park Honda'da iki adet vardı bi kaç gün önce, bir beyaz bir kırmızı.. 54.000 euro etiket koymuşlardı.
Tango-1 never dies.
Dun Honda'ya gittim,arkadasimiza 1 adet aldik,orada detayli konustum. Motor yazilim yada hardware olarak update gelmemis. Suan surekli bilgi topluyorlarmis,ona gire guncellemeler cikiyormus.
Yarim depo alti ariza isigi yakma sorunu gunlukte olmuyormus ve kasimdan beri karsilasmamislar. Onunla ilgilide bir guncelleme yokmus.
Mart ayinda 2016 versiyonlarin gelmesini bekliyorlar. Ellerinde farkli kurlardan girmis araclar var. 158 ila 161.5 arasi araclar var.14 adet kaldi.... 2 aya bitmez bunlar. Ben beklemedeyim suan...
Benim bile alasım geldi
Altından daha değerli araba, bin bin daha pahalıya sat![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bugün canlı olarak gördüm kırmızı renk 59 plaka Tekirdağ Saray'da gerçekten çok iyi özellikle totosu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)