bi tur da bana verirsin dimi @mehzent :)
Printable View
bi tur da bana verirsin dimi @mehzent :)
Salak belki ağır bir kelime olduğu için beğenmedin ama sadece tayyara özgü değil onun benzeri tüm araçlarda start stop mevcut. bu kadar mühendis ve fabrika start stop yapıyorsa turbo timer ile uğraşma hiç. Sen motora ekstra birşey yaparsın araç standartın iki katı güce çıkar o zaman da o güce çıkaran karar vermeli.
Turbo Timer'in ne kadar gereksiz ve para tuzagi oldugunu 10 yildan fazladir anlatiyorum demekki senin gozunden kacmis kardesim :)
Aman diyim...
Tercih meselesi olmakla birlikte şahsen ben turbo timer ile motoru kurcalatmazdım.
Abi bu arabanın sağını solunu açıp söküp orjinal kabloları kesip araya kablo kaynatıp turbo timer takılmaz bence...
Karar senin tabi.
Bence turbo timer a gerek yok ama start stop sistemini devre dışı bırakmakta fayda var. Her yenilik muazzam olsaydı otomotiv teknolojileri bu kadar ilerleyemezdi. Mühendis demek en iyi yapan demek değildir her zaman..
honda mühendisleri salak değil elbette. ama start-stop sayesinde aracın emisyon ve yakıt testlerinde gerek normlara uyması gerekse müşteriye düşük rakamlar sunması için bir koz.
özelikle çok dur kalklı trafikte motor ve turbo için bir işkence adeta ki hemen her firma kapatılmasına izin veriyor bu sistemin..
Bugün galeride de baktım arabaya. Kırmızı vardı cicoz cicoz. Lan çok ahlaksız araba çoook.
Fiyat teklifi aldınız mı? Özelden de yazabilirsiniz zahmet olmazsa...
@mehzent bro bende yokum o civarlarda uzaklaştık iyice , ama alo yaparsan gelirim eski günleri yaad ederiz
150 ye veren varsa bende alayım belki burdan sesinizi duyan biri olur da toplu alıma güzellik yapar
vaziyet alın piyasa yukselecek :D
Suan Tearrakkı de hangı renkler kaldı?
Baybars'a Mutlu Honda 159.000TL fıyat vermıs. Ayrıntıları yazar buraya....
Umarım bu sene pıstlerde 2-3 honda goruruz.