ACYV Nickli Üyeden Alıntı
Pistle trafiği karıştırmıyorum, orasını netleştirelim. Sen normal yolda da sıkıştır anlarsın dediğin için yazdım, yoksa Pistte şişmesine birşey demem, şartlar kesinlikle bir değil. Koşu bandında depar atmakla açık havada depar atmak arasındaki fark gibi, buna ne diyebilirim ki? Hiçbir şey. Aracın sahibini de ben makarasına değil cidden merak ettiğimden sormuştum, hemen hemen bütün type r sahipleri birbirimizden haberimiz var, konuşur bilgi alış verişinde bulunuruz diye istemiştim, problem değil. Senin bindiğin Type R da, honda team'in Type R'da şişsin, benim için sorun değil ben keyif ile biniyorum. Type R'ı alırken Cupra ile yanyanaydı ikisi, daha önceden 2 tane cupra kullandığım için istemedim, tadına varayım diye type r aldım. Hatta Özgür'deki CUprayı da heran alabilirim yanına sırf ikisini eşit karşılaştırayım diye ama hiç heves edemiyorum cupra'ya. Velev ki Type R pistte şişti, bir oil cooler, intercooler çerez parası, alır takarım öyle gazlarım. Turbo araçların çoğu zaten pistte nefessiz kalıyor, bu da kalsın ne olacak? Hiç birşey. Megane, Cupra Type R'dan daha iyi olsun, benim keyfimi etkilemez ki, ben son kullanıcıyım, aldım biniyorum. Bu arada Allah sana da nasip etsin bir Type R yada daha iyilerini, pistte şişiyor vs ama cidden keyifli, tavsiye ederim.