Yurtdışında 40bin euro ise eğer, bizim ülke için geçmiş olsun. Ölü doğum olur. :D
Printable View
Yurtdışında 40bin euro ise eğer, bizim ülke için geçmiş olsun. Ölü doğum olur. :D
Yurtdışında o paraysa bizde bu araç 130-140 lira. Megane RSle falan aynı para işte aşağı yukarı. Golf R'dan falan ucuz. Ya ne olacaktı ki, millet 1.4 araç satın alıyor 100bin TL'ye, yıllardır kıçımızı yırtıyoruz almayın, bir sene araba almasanız bir şey değişmez hayatınızda diye, talep oldukça saplayan çok oluyor tabi. Millet mekanın önüne birbirinin aynısı C coupelerle bilmemnelerle gelmeye başlamış, hepsi beyaz hepsi amg paket, masada arkadaşlarına ama benim dokunmatik ekranım var onun yok diye hala hava atma peşinde.
Yine de ben, durumunun Megane 3 RS, Mazda 3 MPS, evo X falan gibi değil de, biraz daha iyi olacağı kanaatindeyim. 1.4 EK ları 22-23ten satanlar var, daha da ilginci alanlar var. Bu adamlar bunlara bu parayı veriyorsa, bunların daha zengin versiyonları da gider buna bu parayı verir alır bence. Sciroccoya 100bin TL verenler gibi. Satabilir yani.
C segmenti HB araç ya bunlar, civic yani. Bir bizde, bir de Singapurda bu araçlar bu paralara satılıyor, ki adamların geliri bizimkinin 10 katı. Uyumaya devam.
Vay arkadaş ne arabaymış bi çıkamadı... :D
135 civari olacakmis rakami demistim.o rakama gelirse bayinin elinde araba kalmaz emin olun
Bi güncel çekelim yavaştan fotolar sızıyor , en çokta stoplar nasıl olacak onu merak ediyorum bu fotoya göre sanırım concept'deki gibi olcak gibi duruyor.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...319c2e07f013cf
konseptin o ilginç arka kanat stop karısık hali çok daha egimli duruyor capraza düz kıvrımsız cıkıyor. burdki tente arka kanatta tam ortada muhtemelen kıvrımdan pot yapmıs
su sekılde guzel duruyor gercekten:D ama concept tekı stoplar gıbı olmıcak.
çok iyi beee
Bence bu hali bile fazlasıyla atarlı. Ama stopların boynuz tarzı olarak çıkması hayal bence.
Fiberci olsam şimdiden kalıp çıkarma çalışmalarına başlamıştım. :)
çamurluklar çokmu içerde ? neden camurlukları geniş yapmıyor firmalar kanunen şu sınıftaki araba şu genişlikte olmak zorunda falan diye birşey mi var ? topgearda soylemişti mesela arka bagaj kapagı dikiz aynasının hizasından aşagıda olmak zorunda gibi birşey anlatmıştı jeremy jaguar tanıtıımnda, acaba camurluklarla ilgilide böyle birşeymi var merak ettim
Bu kasayı bile bu kadar güzel bir hale getirdin ya honda ne desek az :)
biz jantların kırmızı şeritli olan yerlerini sıfır jant alır boyarız honda ile renault kırmızı yapar enteresan :)
tip güzel koltuklar çok siyah az kırmızı olsa daha güzel olurmuş sanki
Nokta olmus daha ne olsun :)
yeter lan yeter psikopat ettiniz ucundan göstermeler filan bu ne amk :)
Boynuz stoplari mugen olarak sunsalar keske. Cok yirticiydi o hali. Hele ki gece videolarinda.
Müthiş olmuş, bekledigimden iyi açıkçası.
Ama hiç bir zaman concept reklamındaki yırtıklığı yakalayamayacak. Paraya pula bakmadan alınacak araba kesinlikle.
Mahalle arasi spec jant ve stop haic begendim valla guzel olmuş :)