Yurtdışında 40bin euro ise eğer, bizim ülke için geçmiş olsun. Ölü doğum olur.![]()
Yurtdışında 40bin euro ise eğer, bizim ülke için geçmiş olsun. Ölü doğum olur.![]()
Instagram: mutusgarage
Yurtdışında o paraysa bizde bu araç 130-140 lira. Megane RSle falan aynı para işte aşağı yukarı. Golf R'dan falan ucuz. Ya ne olacaktı ki, millet 1.4 araç satın alıyor 100bin TL'ye, yıllardır kıçımızı yırtıyoruz almayın, bir sene araba almasanız bir şey değişmez hayatınızda diye, talep oldukça saplayan çok oluyor tabi. Millet mekanın önüne birbirinin aynısı C coupelerle bilmemnelerle gelmeye başlamış, hepsi beyaz hepsi amg paket, masada arkadaşlarına ama benim dokunmatik ekranım var onun yok diye hala hava atma peşinde.
Yine de ben, durumunun Megane 3 RS, Mazda 3 MPS, evo X falan gibi değil de, biraz daha iyi olacağı kanaatindeyim. 1.4 EK ları 22-23ten satanlar var, daha da ilginci alanlar var. Bu adamlar bunlara bu parayı veriyorsa, bunların daha zengin versiyonları da gider buna bu parayı verir alır bence. Sciroccoya 100bin TL verenler gibi. Satabilir yani.
C segmenti HB araç ya bunlar, civic yani. Bir bizde, bir de Singapurda bu araçlar bu paralara satılıyor, ki adamların geliri bizimkinin 10 katı. Uyumaya devam.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Vay arkadaş ne arabaymış bi çıkamadı...![]()
Bi güncel çekelim yavaştan fotolar sızıyor , en çokta stoplar nasıl olacak onu merak ediyorum bu fotoya göre sanırım concept'deki gibi olcak gibi duruyor.
![]()
konseptin o ilginç arka kanat stop karısık hali çok daha egimli duruyor capraza düz kıvrımsız cıkıyor. burdki tente arka kanatta tam ortada muhtemelen kıvrımdan pot yapmıs
1881 - 193∞
çok iyi beee
Bence bu hali bile fazlasıyla atarlı. Ama stopların boynuz tarzı olarak çıkması hayal bence.
Fiberci olsam şimdiden kalıp çıkarma çalışmalarına başlamıştım.![]()
çamurluklar çokmu içerde ? neden camurlukları geniş yapmıyor firmalar kanunen şu sınıftaki araba şu genişlikte olmak zorunda falan diye birşey mi var ? topgearda soylemişti mesela arka bagaj kapagı dikiz aynasının hizasından aşagıda olmak zorunda gibi birşey anlatmıştı jeremy jaguar tanıtıımnda, acaba camurluklarla ilgilide böyle birşeymi var merak ettim
biz jantların kırmızı şeritli olan yerlerini sıfır jant alır boyarız honda ile renault kırmızı yapar enteresan
tip güzel koltuklar çok siyah az kırmızı olsa daha güzel olurmuş sanki
Team PAŞAOĞLU
yeter lan yeter psikopat ettiniz ucundan göstermeler filan bu ne amk![]()
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Mahalle arasi spec jant ve stop haic begendim valla guzel olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)