detayli bilgi telefonda verilecek.
turkcesi, arama![]()
aslinda olmasi gerekn fiyata veriyorsunuz.
İnsanlarin hali ortada. Yakinda 2016'lar gelicek... Bir cok marka stok eritmek icin sifir faizli-takas destekli kampanyalar yapiyor. Keske euro da 2,80 lere dussede biraz ulasilabilir olsa herkes icin.
İkinci el alacak olan almasın o fiyatlara satamaz zaten alan olursa allah akıl fikir versin gerçi diyoruz da ne değişiyor millet alıyor yine.
54.000 euro dan "BEDAVA" satılmaya çalışılan araçları euro 2,80 lere düştüğünde bakalım kaçtan satabileceksiniz ?
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Performansı verdiği sürüş keyfi , yaptıgı süreler ile fiyatını fazlasıyla hakettiğini söyleyebiliriz ancak donanımsızlığı ile pek de ben bedava oldugunu düşünmüyorum . Çok güzel araç alanlara hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersiniz inşallah
Bedava gibi denmez... Bazı arkadaşlar idrak yolu enfeksiyonu geçiriyor sanırım. 160+ bin TL'den bahsediliyor ciddi ciddi.
Bu kadar safkan spor bir araçta gırtlak dolu donanım aranması çok da doğru değil bence.
Fiyat konusuna gelince, Passat 1.4 TSI'dan biraz pahalı. 1.5 Fluence'in 90bin lira olduğu günlerdeyiz. 310 HP, magneto bilmemne süspansiyonlu, ramazan pidesi kadar büyük fren diskli bir aracı kaça satacaklar![]()
kardeşim anlamadığın seyler varsa anlatayım 184 lük araba (160~165) 180lik (156~160) 160lik (140~142) 105lik vbir araba (90~95) cıkar
bizim dynoda 375 Beygir çıkan araba Maha ve Vamagda (435~445) beygir çıkar kendin hesaplayabilirsin matemetiğin var aynı gün içinde ölçülmüş bir çok ölçümüm var elimde neyi hayallerle karşılaştırıcağımı söylersen bende sewinirim
Beyaz araba 288 çıktı kırmızı 273 cok iidan var ise buyur gel ben sana istediğin arabayı 3 dynoda ölçmek kaydı ile bedava ölçmeye rağzıyım eksik ölçmüyor tekerlek gücünden eST Engine power cıkarıyor ben 5059690 beygirim deyip kendinzi kandırmak isterseniz Beni ilgilendirmez HİÇBİR Sasi tipi dyno motor beygiri ölçemez sadece hepsi EST Verir bunuda bir anlarsanız sewinirim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
AR type r a bende 0-20 yeni jenarasyon yağ koyuyordum uyandırayım ep3 sahipleri![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Turboya 10-60 atmosferiğe 5-40 adım hıdor bildiğim budur![]()
Dr.ECU
Fk2 2.el alım için 120.000 bandında bekliyorum![]()
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)