bunu benim demem lzm son geçen olarak ama seni geçmek zevk verdiği için tekrar tekrar istiyorum :))
Printable View
öyle yapacağım. zaten genelde açık kullanırım. çok nadir kapatırım. cevap için teşekkürler. biraz geç yanıt verebildim. :)
egsozumu yapan kişi yapacak. işi bilen bir arkadaş. bursa'nın iskenderi diyebilirim.
ne marka kullanacak bilmiyorum ama dandik bir marka değildir.
Cem biraz bunu deneyeyim. Arabayı bıraktım bugün egsozcuya. Olmazsa dediğin gibi yaparım. Ama kapalıyken zaten gazlamam. Normal giderim. Biraz geç yanıt verebildim kusura bakma.
ön park'ları nası kırptırtıyoruz? :) bi sağ bi sol göz kırpıyordu videolarda
az önce kırmızı bi typer gördüm bucada fırat mahallesinde aramızdan mıdır ?
Bende o taraflarda kırmızı görmüştüm belki 3-4 ay önce.
izmir de 2 kırmızı, 1 mavi, 1 beyaz satıldı. beyaz olan istanbul'a gitmiş dediler
Bi kırmızı daha Denizli'de :)
Yusuf, polodan sonra fk2 aldı.
2016 modeller gelmıs 183 bın rakam verdı bayı :)
58.000 euro + 1880 TL ) 191.000 TL şu an ki tüm bayi'lerdeki sabit fiyat.
gel gelelim kur'u 3.10 alınınca 183 lere geliyor.
Fakat 182'den ziyade dip fiyatı da var onun. ithalat tarihinden tarihine değişiyo maliyetleri bayi'lere
175-178 arası olur...
2016 bariz bi gözle görülür değişiklik var mı ?
Hiçbir değişiklik yok dediler. sadece model yılı 1 yıl önde bu kadar..
EP3 ve FN2 serisini hatırlayın, onlarda da model yılı arttıkça ciddi bir değişim yaşanmadı
araba makyaj vs. görmedi ki 2016 değişik olsun.
Araclar uretıldıkden sonra sureklı guncellenır,gelısır.
Bunun ıcın makyajı beklemek hata olur. Honda'yı bılemıyorum ama almanların degısıklıklerı genelde yayınlanıyor...
sanırım servis bültenlerinden bahsediyorsunuz, bültenler zaten servise giren her arabaya uygulanır. Sadece almanlar değil her araçta oluyor.
Servis bülteninden ziyade, problem çıkaran parçalar revizyon görür. VAG grubunda parça kodlarının sonu A ile başlar Z'ye doğru gider. Bu tarz değişiklikler mutlaka vardır elbet.
bahsettiğin şey servis bültenidir bunun içinde yazılımda olur parça da olur. Servise bülten şeklinde iletilir o tarz araç geldiğinde değişimi vs. yapılır.
Ahk;servis bulteni bambaska bir sey.
458'lerde direksiyon pimpasi yada pistin kollari farkli 2011 ve 2012 den sonra,simdi degisim mi istemeliyiz?
Yada cupralarda nisan uretiminden sonraki cooler kuculdu,yada yaylar degisti yada amortisor beyni,degisim mi istemeliyiz?
Daha nasil acik yazarim,anlamadim...
Her arac ureticisi parcalari gelistirir. Honda'm olsaydi onlarida yazardim,biraz arastirin bulursunuz.
Servisinde bilme ihtimali yok.
Hele yeni uretilmis bir aracda emin olun bir parca zaman icin gelisir yada degisir....