Demekki 180-184 arasi alinir golf R
Tayoe r hala 160'lara mavi ve kirmizi olmasi gerek,belkide fazladir.
Aradaki kalite farki ***** ama dis goruntu meraklilari honda bakmali. Baharati fazla...
Printable View
Demekki 180-184 arasi alinir golf R
Tayoe r hala 160'lara mavi ve kirmizi olmasi gerek,belkide fazladir.
Aradaki kalite farki ***** ama dis goruntu meraklilari honda bakmali. Baharati fazla...
GolfR ile heryere gidilir ama typeR çok fırlama duruyor ya :)
ikisinide alıcak param olsa hiç düşünmem Golf R alırım. Gebzeden dur kalk gaz pedalına frene dokunmadan istanbula geldim. Şanzımanı da inanılmaz. Konfor konusunda Type R ı ezer. Kalkışta da aynı şekilde. Alet bildiğin RS6 nın ufak ve ucuz versyonu. Dış görünüş ilgilendirmiyor arabanın içinde oturuyorum karşısına geçip bira da içmiyorum. Görüntüsü de çöp değil.
Olayi gercek hondaci sonradan olma olarak bakmiyorum,objectif degerlendiriyorum. Yoksa bir araci seviyorsan hic birseyi batmaz,gercek hondaci subjektif olur.
Matemearik hesabi dogru ancak ben 0,3 sec icin konusuyorum. Ki gercek hayatta senin hesap sadece fikir verir cunku aradaki hizlanma farklari oldugu icin 1-2 boy sasar mutlaka. Matematik yalan soylemez,bunu ortalama olarak kistas almak gerek.
yakıtı test edebilen oldumu? şehir içi şehir dışı değerler neler?
Bir cok kez yazilidi kullanicilar tarafindan yakit degerleri. Genel ortalama 10-11lt civari.
Sanirim ekon gidenler 9 lt...
allah aşkına 400 sayfa olucak nerdeyse altınızda mis gibi araba var hala ben olsam golf r alırım yok daha konforlu bilmem ne diyosunuz yazıktır günahtır ya. Sen R al o typer alsın şu s3 alsın o cupra alsın
şahsen fazla param olsada R almazdım.Dıştan bakınca yine golf yine golf honda farklılık yaratmış bu konuda bence
tabi zevkler ve renkler herkesin görüşü farklı
Arabanın tekniğine lafım yokta bildiğin tunikçi arabası gibi duruyor Type-R..
type r ın dış görünüşü çok iyi bence, tam hardcore bir araba olmuş. al aynen bin, noktasına dokunmaya gerek yok. ama benim gibi 35 yaşını geçmiş, eşinden baskı gören :( hız tutkunları için s3 veya golf r daha yakışan bir tercih. lakin 20 li yaşlarda ve bekar olsam kesin type r alırdım.
bu arada epey golf r, s3 ve type r testi ve karşılaştırması okudum. genel sıralamada golf r hepsini tokatlıyor. golf r genel olarak iç hacim genişliği, yol tutuş ve maliyet konusunda s3'ten iyi. s3 ise konfor ve işçilik kalitesinde öne çıkıyor. iki aracın da 0-100 hızlanmalarında fabrika verileri ile test verileri çok yakın çıkıyor. type r da ise hızlanma verisi biraz farkediyor. nedeni muhtemelen golf r ve s3 de kullanılan 4 çeker farkı
Standart Typer eski kasa tfsi Cupra'nın stage kaçına eş değer ?
güzel bi nokta. en azından saydıgın arabalar eş'ler tarafından onaylanır, rutinliğe sahip
ama FK2 görüntü olarak aşırı kaçıyor, kıskanclıga sebep olur
200 liraya golf R alacaksın, 50-60 liralik normal Golf geleck, jant takıp, 2 body kit ile sana benzeyecek.
bu benim mantıgımda yok. geçen sene arkadaş özgörkey den 350 liraya 525 Xdrive alacaktı, tuttum izin vermedim. saçmalama dedim sırf 4 çeker ve 2 litre dizel diye aynıkasanın aynı arabasına 2 kat para verilmez dedim 175 lira 520i aldırdım. ne gerek, israf, kalan parayı bişeye yatırırsın çalıştırırsın.
Zevk meselesi elbet type r bence gayet guzel dis tasarim olarak
Ama su anki mantigimla almazdim alamazdim
Herkesin arac kullanim sekli kullanim tarzi sosyal ve is cevresi bambaska
Misal ben type r alsam işede bakkalada tatilede heryere onla gitmeye calisirim ve yaparimda ama is cevremde garipsenir esim beni topa tutar o arabayada binmez cok km yaparim canim arabaya yazik olur
Golf r benim icin harika mesela tam efendi isi gunlukte kullanilir o miss
Yani o sebeple type r secenide golf r secenide garipsememk lazim
Ozellikle golf r in tipi cok std ona para verilirmi mantigi gutmemek lazim zaten bircogumuz icin asil guzelligi orda
iki gün önce bu işi çözdük google maps youtube gibi bikaç app yüklenebiliyor. Sanırım sistem sadece tek bir ad ve dosya büyüklüğü kabul ediyor tüm dosyaları böyle göstererek bu sorun aşılıyor.
Fakat google maps açtığımda radyo kapanıyor farklı bi ayarı var mı bilmiyorum senin kapanmaması iyi olmuş.
Golf R ile dizel golfu ayıramayan trafikteki vatandas type-r'ın ne olduğunu da anlamaz bence