GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı
abi yanlış anlama, sen bu typer'i bu konuda devamlı aynı konular ile kötüleyerek algı operasyonu yapıyorsun
bu konuya kötülemekten başka birşey yazmadın. eğer devamlı Vag grubunu öveceksen, bunu vag grubu konusuna yansıtabilirsin.
ne kadar nerede tecrübe edindin ki habire aynı şeyleri yazıyorsun?
hadi diyelim; biz, senin dediklerinin aksini iddaa ederek yalan söylüyoruz,
buyursun yeni arac sahibi " PisCocuk " değerlendirsin, aşağıda soracagım sorulara,
1. araba R modu kapalı iken konforlu mu? ( Orjinal jant lastikli bir Civic 1.6 Elegance kadar konforlu. ben iddaa ediyorum. 19 jant + 35 yanak sert lastige ragmen )
2. Gündelik kullanım rahatlığı? ( sen gündelik kullanılamayacagına iddaa etmişsin. Araba üzerindeki Body Kit'e ragmen, bir o kadar da yerden çok optimum yükseklikte. Ben arabayı izmir şartlarında kullanıyorum ve katiyen yere yakın arabada yaptıgımız gibi tümseklerde sag-sol manevraya ihtiyac duyulmamaktadır. direkt düz olarak gecilebilir.
Araç pistte şişiyor, tıkanıyor diye şehir efsanesi yarattınız. yağ sıcaklıgı yükselince araba bazı avans kısmalarına gidiyor diye şişti varsayıldı. Yazılım güncellemeleri ile bu kısıtlamaların değiştirilebilecegi aşikar.
ben normalde konforsuzluklardan hep şikayet etmiş ve bunca yıldır, bu tarz araçlarla konforsuzluktan yorulmuş birisiyim
ama bu arabadaki bu süspansiyon sertligi değişimi benim için e f s a ne.
Bana kalırsa ;
Araç Şekil.
Stok dahi dahi hızlı gidiyor (100-200 'ü 11.3 çıkartanlar var )
Stok olarak kullanıldıgı takdirde şehir içi kullanıma çok uygun.
Şehir içi 50-60 krş , şehir dışı 35 krş a kadar inebiliyor
Araç dünyadaki farklı pistlerde sürelerde kendilerini kanıtladı.
Çıtır yükleme ile mehzent tarafından geçen aylarda rolling gecesinde, FK2 nin neler yapabilecegini rolling de de kanıtladı.
herhangi bi kronik sorunu yok
Teknolojik olarak tatminkar
bana kalırsa dediginiz gibi hakettigi paradan fazlası isteniyor. onu da defalarca tartıştık %90 ötv olayı
bi de koltugu, oturuşu falan rahatsız denmiş. bu tarz araçlarda SPOR KOLTUK yapısı gereği oturuş pozisyonu daha yatay oldugu için normaldir. eski typerlardada böyledi. s2k da da bu şekilde.