Bu laf iyiydi başkan :) Sen daha turboyu büyütmedin mi? Büyütte tayyarlar biraz daha hızlansın. Rekabet olmadığında herkes yerinde sayıyor.
Printable View
Yakında büyük turbolu bir leon cupra 290 projesi gerçekleşebilir. Hesef 500+ hp günlük olacak stok motorla.
Banada seat dedi çektir git başımızdan sana destek falan olmayız pist mist boş işlere rahatsız etme diye. Bir kaç kere daha gittim git typır al bunu jettayla takasa alırız anca dediler üzüldüm. O dakikadan beri umudum sendin güzel süre çıkarmak için sen de rollikçi olacam diyorsun.
roll bahane, bu konudaki muhabbet şahane
kıkır kıkır gülüyorum şirkette, millet kafayı yediğime kanaat getirdi
Bizimki de o kapasitede bir turbo olacak. Öyle düşünme abi altlar öyle hayvanı dolu gelmeyecek bu kadar olmasa bile tutunur yine belli bir hızda 500 hp civarında. Bakalım nasıl sonuçlanacak başlasında bi hele.
Simdi roll var mi yok mu? Tarih belirlerseniz arkanizdan cekerim...
1.2TSI ile yürümek isterim. Aracımda soft yazılım mevcut.
Gel yiğidim seni burda harcarlar başka konuya gidelim
http://i.hizliresim.com/0Dvz68.jpg
Tamam FN2 konusunda geçeyim ben :(
flanş sorununu hallettiğim gün twin-scroll gtx2876 olacak aracım, şuan bu flanş mevcut değil. Sadece APR'in kitinde var ve oda B&W turbo kullanıyor ben de ball bearing twin-scroll turbo istiyorum. Altları ölü bir set up istemiyorum, anlamsızlaşıyor. sadece düz yol arabası oluyor, gerek yok benim için.
Şaka bir yana jetta benzetmesiyle sizi üzdüysem kusura bakmayın.Ama harbiden benziyor :) Aracınız gerçekten çok güzel gidiyor videoyu izledim haftaya bir gün organize edip denemek isterim
O değil de jetta'nın piyasası yükselecek şimdi durduk yere.
konunun son sayfaları sevgi dolu oldu be yav
Type R konusu temsili durum:
https://tribzap2it.files.wordpress.c...st-trailer.jpg
Ben herzaman sevgi doluyum
birader okuduklarını anlamakta sorun yaşıosan benim yapabileceğim bişey yok. Spor araba konusuna gelince hayatımda ilk bindiğim spor araba type r değil. ONun dışında şehir efsanesi falan yarattığımız yok araba istanbul parkta şişiyor. Jason kullandı söyledi ben çıktım söyledim geçen hafta sonu başka biri çıktı o da söyledi şişti diye. Merak etme avansla falan alakalı değil avans kısılan araba yığılıp kalmaz gaz tepkisi düşer çok azda performansı bu araba bildiğin yığılıp gitmiyor ısındığı zaman. Onu da biz yaratmadık Honda yaratmış biz ortaya çıkardık. Evet araba sana göre rahat olabilir izmirde trafik yok bişey yok. İstanbula gelde iki yaka arasını geçerken o araba da 2 saat geçir o zaman anlarsın rahat mı değil mi? Baybars leon almadan önce Özgür type r la çıkardı type r alabilecekken gidio leon aldı neden acaba. Yaşın daha 24 sana göre rahat olabilir ama bizim yaşımız 40 ve bize göre konforsuz. Haftasonu kullanmak için 160 bin tl vermem bu arabaya. Onun yerine 30 fazla verir golf R alırım ya da aynı paraya kullanılmış Golf R alırım. Hem haftasonu hem haftaiçi kullanırım. Dış görünüşe gelince steroid basılmış civic. Ama ben arabanın içinde yaşıyorum dışarıdan isterse 1.2 golf olsun bana ne. Kız tavlamak için alsam kız anlayıp binmez gider RCZ ye biner type r a binmez ki evliyim işim olmaz. Hava atmak desen istanbulda hiçbir mekan kapının önüne koymaz. Vale alıp gazlamak için çıkar gider. Adamlar RS6yı bile koymuyor kapıya Civic mi koyacaklar. Eee havada atamadık. Ne işe yaradı arkadaş bu araba. Evet şişmezse pistte süper yol tutuyor frenleri aynı şekilde. Kilit desen gene güzel ama hepsi bu. Anladın?