kalipson Nickli Üyeden Alıntı
Ben "Alper", "Alper usta", "Alper bey", "Alper ağa", "Alper kardeş ", vb. vb. vb. vb. dedim mi?? Niye o isime takıldı herkes??? İsim belirtmedim ki. Herşeyi bi tarafından anlayan insanlarİn varlığı artık şu götürmez bi gerçek olduğu için kasten isim vermedim, hatırlamıyorum da zaten. Ama şu üç kuruşluk araca (yeni typer) daha çıkar çıkmaz, ben bişeyler biliyorum edasıyla saçma sapan yazan çizenler var. Ya da bişey bildiğinı ispatlamaya çalışan diyeyim de daha şık olsun. Bu arkadaşlar yarın öbür gün bunları okuyunca 'aaa bak, ben hakkaten bişeyler biliyormuşum' desin de mutlu olsun.
Bilinçaltınızı bi check edin bence :)
Ayrıca neyi kastettiğim anlaşılamamış; belli.
Ben x araba iyidir, vaaay kardeşim sen nasıl böyle yorum yazarsın demiyorum. Kimilerinin sanki etini koparmışlar gibi, bişeylerden canı yanmış gibi sabahar akşam yorum yazması.
Ya bi dur. 3-5 tur attın da ne oldu?? Sanki arabayı bi mühendis yaptı; o da bu kişiydi.
Millet daha yeni almış aracını; hevesli. Bi sus yaaa.. Az bi sus. Tamam araba gene şişsin, yığılma yapsın. Hatta stop etsin, ekranda da 'başlıyacam yapacağınız işe, ben gitmiyorum' yazsın.
Neyse benden bu kadar. Ben de felsefenin efendisi değilim. Naçizane fikirlerimi söyledim; alan alır almayan atar. Haydin selametle....
DİP ve ÖNEMLİ NOT : HONDACI DEĞİLİM. HİÇ HONDAM OLMADI.